Tensiune la judecarea dosarului de crimă organizată al grupării Udrea. Vezi cine...

Tensiune la judecarea dosarului de crimă organizată al grupării Udrea. Vezi cine a fost amendat şi de ce au fost identificaţi toţi oamenii din sală

6
DISTRIBUIȚI
sorin udrea bataie lepa brena
Gyarmati şi-a schimbat versiunea despre scandalul de la barul Lepa Brena în care a fost implicat şi Sorin Udrea

Tensiune, astăzi, la Tribunalul Timiş, unde s-a judecat un nou termen în dosarul în care este judecat Sorin Udrea şi ceilalţi inculpaţi din dosarul DIICOT în care sunt acuzaţi de săvârşirea de infracţiuni de crimă organizată. Primul audiat a fost Gyarmati Gelu cel care a fost trimis în judecată pentru scandalul din barul Lepa Brena unde s-a bătut cu Sorin Udrea. Dacă iniţial l-a acuzat pe Udrea şi chiar a depus o plângere penală împotriva lui Udrea, astăzi în instanţă Gyarmati a avut o altă variantă, mult mai paşnică.  Acesta a susţinut că în seara incidentului s-a dus la Lepa Brena pentru că era ziua prietenei lui, Claudia Crihan. „La un moemnt dat, am ieşit afară cu ea. Am avut o discuţie pentru că eu vroiam să plec, iar ea vroia să mai stea. Era afara şi Udrea, despre care am aflat ulterior, cine era, şi vorbea la telefon. Nu am avut nici un fel de discuţii. Când am intrat înapoi, m-am împiedicat şi am căzut peste Udrea care era în faţa mea. Acesta a picat peste o masă. AU venit doi băieţi să ne ajute să ne ridicăm şi nu s-a mai întâmplat nimic. Nici eu, nici Udrea nu ne-am înjurat. Nici înainte, nici după nu am mai avut probleme”, a povestit Gyarmati. Când judecătoarea l-a întrebat de plângerea penală în care-l acuza pe Udrea că l-a înjurat şi l-a împins, Gyarmati a susţinut că „după discuţiile cu prietena mea, mi-am dat seama că nu a fost chiar aşa”.


Acesta a minimalizat şi incidentul ulterior când a fost urmărit de o maşină în trafic, iar prietena sa a sunat la 112 pentru că era urmărită de Udrea, Gyarmati afirmând că „a fost o fază foarte greşit înţeleasă de prietena mea care era în maşină cu mine şi cu mama ei. Nu am înţeles de ce erau speriate. Nu pot preciza ce a discutat cu operatoarea de la 112 pentru că eu conduceam”.

Când procurorul l-a întrebat dacă prietena sa l-a însoţit când a depus plângere, remarcând că tânăra „este în sală şi este bine flancată între Udrea şi Cosma”, judecătoarea a luat foc, constatând că prietena lui Gyarmati este martor în dosar şi nu ar fi trebuit să fie în sala de judecată. Instanţa a decis identificarea tuturor celor prezenţi în sala de judecată, constatându-se şi că un alt martor, despre care Udrea a sustinut că-i este rudă, era prezent. Celor doi li s-a cerut să părăsească sala.

Tensiunea a crescut când instanţa l-a audiat pe Nicolae Flucsă, care şi-a recunoscut acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri după bătaia de la UPU din Spitalul Judeţean Timişoara şi care a fost audiat ca martor în legătură cu incidentul de la clubul Ibiza, unde Stoiţi a fost înjunghiat în umăr. Extrem de nervos, Flucsă a povestit că „eram cu Dăscălescu şi cu Stoiţi la o masă. Eram faţă-n faţă cu Stoiţi. A venit un trădător cu două săgeţi în local”. Când judecătoarea i-a atras atenţia să vorbească civilizat, Flucsă a replicat „lăsaţi-mă să spun că  nu vă ţin mai mult de trei minute. Era Ciprian Gavrilă cu doi băieţi. Veneau spre masă. Nu are relevanţă ce mă întrebaţi dumenavoastră- Nu am văzut cine a dat cu cuţitul, ci doar l-am văzut la un moment dat pe Stoiţi cu cuţitul înfipt în umăr”. La întrebările instanţei care încerca să lămurească detaliile incidentului, Flucsă a continuat să vocifereze, fiind amendat, într-un final, cu 1.000 lei. A continuat apoi audierea acestuia, Flucsă susţinând că nu le-a văzut feţele celor care l-au atacat pe Stoiţi, alând de abia ulterior că au fost fraţii Gazibara. „Nu ştiu cine l-a lovit pe Stoiţi. Probabil mă uitam în altă parte”. Deşi a fost citat, Ciprian Dăscălescu nu s-a prezentat la termenul de astăzi. Avocatul lui Caius Gazibara a solicitat eliberarea din arest a clientului său, susţinând că declaraţia lui Flucsă ridică mari semne de întrebare în privinţa variantei prezentate de acuzare. Procurorul a susţinut respingerea cererii pe motiv că mai sunt probe de administrat.

Au mai fost audiaţi trei angajaţi ai Spitalului Judeţean Timiş în legătură cu bătaia de la urgenţe, care au susţinut că incidentul a fost unul extrem de rapid şi care a produs teamă în rândul pacienţilor.

6 COMENTARII

  1. poi cum sa putrezeasca in puscarie daca au judecatori cumparati si toata lumea stie asta inclusiv politia de la care am aflat si eu ca se propunea judecatorului care al scapa pe udrea 100000 mii de euro deci se negocia la liber care cum poate sa scapa primeste banii si mai mult de 100000 de euro sa propus dupa 150000 de mii € poi si normal are banii din vama cu tigarile udrea deci nu va ambalati dece sunt liberi datorita a niste judecatori corupti din banat de care stie toata lumea dar se fac ca ploaie la noi nu se face dreptate decat daca vine cineva din bucuresti de care se spune ca ie deja sub acoperire deci attentie domnilor procurori numai eliberati interlopi ca nu stiti cine va fileaza si mai lasati obiceiul sa va antalniti cu interlopi la restaurante si la iei acasa va pupp dar nu scapati sigur va spun …

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.