Adrian Năstase va fi încarcerat la Rahova: „Pedeapsa este îngrozitoare şi injustă,...

Adrian Năstase va fi încarcerat la Rahova: „Pedeapsa este îngrozitoare şi injustă, o răzbunare murdară”

3
DISTRIBUIȚI

CAMPANIE - PSD - MIZIL

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, luni, la plecarea de la Secţia 2 de Poliţie, că pedeapsa în cazul său este „îngrozitoare”, „extrem de injustă”, fiind „o răzbunare murdară”.

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat luni definitiv la patru ani de închisoare în dosarul Zambaccian, a ajuns la Penitenciarul Rahova.

Năstase – Pedeapsa este îngrozitoare şi injustă, o răzbunare murdară

Întrebat cum comentează decizia justiţiei, Năstase a declarat, la ieşirea din Secţia 2, vizibil afectat: „Îngrozitoare, după părerea mea, extrem, extrem de injustă, o răzbunare murdară.


Ce pot să spun mai mult?”.

 Fostul premier a ieşit din secţie însoţit de politişti, încătuşat, şi s-a urcat într-o maşină, cu care urmează să fie dus la penitenciar.

Fostul premier Adrian Năstase, condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Zambaccian, va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova, poliţiştii bucureşteni de la Biroul Urmăriri urmând să pună în aplicare, luni seară, mandatul de executare a pedepsei.

Poliţia Capitalei a primit luni seară, în jurul orei 18.00, mandatul de executare emis de instanţă, astfel că poliţiştii Biroului Urmăriri au plecat spre Secţia 2, pentru a-l prelua de acolo pe Năstase şi a-duce la Rahova, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

UPDATE: Adrian Năstase a ajuns la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti

Anterior, el plecase de la locuinţa sa din strada Zambaccian, cu o maşină în care s-a aflat şi fiul său cel mare, Andrei.

Maşina a fost condusă de o a treia persoană. Năstase nu a făcut nicio declaraţie la plecarea din Zambaccian.

Fostul premier a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă, la patru ani de închisoare cu executare pentru şantaj şi luare de mită, iar soţia sa, Dana, a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Zambaccian.

 

3 COMENTARII

  1. dnu.Ponta cand este vorba de voi este nedreptate cand e vorba de p’ulime totul este in regula,frumos ar fi sa va abtineti de la comentarii dar va e frica de va ccacati pe voi ca lucrurile se misca in justitie,oricum Basescu este cel mai tare judecator din Romanica,cel mai tare marinar,cel mai manipulator(manipuleaza si membrii comunitatii europene si pe Angela Merkel si pe ambasadorul USA la Bucuresti si pe cel din UK,mai precis este seful Europei) Pontalaule nu te auzi ce vorbesti???in toate partidele sunt hoti dar multi nedovediti,acum avem onoarea sa vedem unul dovedit din nou ;ce ma bucur :-))

  2. Sper ca anul viitor Nastase sa stea in celula cu basitorul! Ar fi tare de tot si romanii ar merita sa vada asta dupa cum i au umilit atatia ani cei doi mafioti!

  3. Furati voi o suta mii euro si vedeti ce pedeapsa lu dracu o luati,va bat in cuie astia de sediul ANAF,daca furi milioane scapi cu patru ani din care faci cateva luni asta este diferenta intre Nastase si multi fraieri,trebuia minim 7 anisori,adevarul ca e prea mica pedeapsa se vede ca au fost timorati judecatorii de bocancii cu noroi ai lui Ponta,asta e … hai PSD la mai multi castigatori de bilete cu intrare la puscarie!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.