Angajații Danyflor care au vrut să strângă câinii agresivi de lângă gară,...

Angajații Danyflor care au vrut să strângă câinii agresivi de lângă gară, bătuți de paznicii CFR. Soluția halucinantă a lui Robu

0
DISTRIBUIȚI

caine ud

După ce două persoane au fost mușcate de câini vagabonzi în ultimele două săptămâni în zona Gării de Nord gestionarea problemei maidanezilor se lasă chiar și cu agresiuni fizice, de data asta între oameni. Şeful Direcţiei de Mediu a Primăriei Timişoara Adrian Bere a povestit astăzi că echipele de intervenţie de la Danyflor, societatea care gestionează câinii vagabonzi, au strâns nu mai puţin de 35 de câini din zona gării, însă că acestea au fost agresate de agenţii firmei de securitate contractate de CFR. Bere a povestit, stupiefiat, că pentru ca hingherii să fie în siguranţă a fost nevoie ca şeful Regionalei CFR Timișoara să meargă pe teren.


Mai mult, Bere spune că Poliţia Locală a amendat CFR în urma incidentului din decembrie când un bărbat a ajuns la spital după ce a fost muşcat de câini. Şeful Direcţie de Mediu spune că cei de la CFR vor lua în continuare sancţiuni pentru că cel puţin una din normele cu privire la îngrijirea câinilor spune că este necesar ca terenul pe care aceştia îşi fac veacul să fie împrejmuit.

Cât despre eutanasierea câinilor, Bere dă asigurări că toate demersurile au fost făcute şi că procesul va începe în curând. Totuşi, acesta a făcut un nou apel la iubitorii de animale cărora le-a cerut să le adopte pentru ca acestea să nu fie eutanasiate. Despre mare operaţiune, primarul Nicolae Robu spune că este un proces ireversibil şi că uciderea câinilor nu va deveni sub nicio formă un spectacol. Primarul a venit și cu o soluție cel puțin ciudată la cazul atacului haitelor în zona Gării de Nord: a cerut să fie montat acolo un indicator de genul „câine rău”, astfel încât timișorenii să nu mai circule prin zona respectivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.