Se caută cel mai frumos câine din Timiș. Vezi până când se...

Se caută cel mai frumos câine din Timiș. Vezi până când se fac înscrierile

0
DISTRIBUIȚI

caine

Deținătorii de câini de rasă sunt așteptați să își înscrie patrupedele la un concurs de frumusețe. Evenimentul, care va fi organizat la Expovest de  către Asociaţia Chinologică Română a judeţului Timiş va avea loc pe  25 şi 26 ianuarie.


De fapt, vor fi două concursuri dotate cu titlul CAC (câine cu aptitudine de campion). Totodată se vor acorda şi titlurile de Derby Winner, destinat câinilor născuţi în anul 2012, respectiv Campionul Campionilor, pentru toate rasele. În 26 ianuarie va fi desemnat cel mai bun câine care a participat la expoziţii în 2013.

Toţi proprietarii de câini sunt aşteptaţi să se înscrie la concurs, fie on-line, pe pagina de internet a asociaţiei (http://achr-tm.ro), fie trimiţând înscrierile pe adresa de e-mail a asociaţiei chinologice (achrtm@yahoo.com) sau direct la sediul Asociaţiei Chinologice Române a judeţului Timiş, situat în Timişoara, strada V. Oniţiu nr. 19. Data limită pentru înscriere este sâmbătă, 18 ianuarie ( inclusiv, la sediul Asociației, între orele 9 – 13).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.