Tânărul care a omorât o femeie și apoi i-a tăiat urechile ca...

Tânărul care a omorât o femeie și apoi i-a tăiat urechile ca să-i ia cerceii a fost condamnat. Ce pedeapsă dură i-au dat magistrații

1
DISTRIBUIȚI

scales-of-justice-gavel_4

Bărbatul care a comis o crimă odioasă în această vară, în august, omorând o femeie de 57 de ani a fost condamnat astăzi de Tribunalul Hunedoara.


David Andronic, de 21 de ani, din comuna hunedoreană Beriu, a fost condamnat la 28 de ani de închisoare, pentru omor deosebit de grav. Tânărul se află în arest preventiv, iar sentința a fost pronunțată în lipsă. Andronic are 10 zile de la comunicarea acesteia pentru a face recurs la decizia judecătorilor.

În august anul trecut, Andronic i-a tăiat gâtul unei femei de 57 de ani, care a plecat să culeagă  iarbă pentru porci în localitatea hunedoreană Căstău. Procurorul Mirela Negruţiu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, declara că bărbatul “a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit, în zona gâtului, care a dus la decesul acesteia şi, totodată, i-a sustras cerceii prin tăierea lobilor urechilor, a întreţinut raport sexual cu victima împotriva voinţei acesteia, a dezbrăcat victima şi i-a sustras hainele, precum şi un sac de rafie pe care aceasta îl avea asupra ei. Inculpatului i s-a adus la cunoştinţă învinuirea, i s-a asigurat dreptul la apărare şi acesta a înţeles să facă declaraţii în cauză în cuprinsul cărora a susţinut că nu a comis faptele reţinute în sarcina sa”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.