Universitatea de Vest a deschis o nouă cantină pentru studenți

Universitatea de Vest a deschis o nouă cantină pentru studenți

0
DISTRIBUIȚI

cantina uvt

Studenții și profesorii din cadrul Universității de Vest din Timișoara nu mai trebuie să se deplaseze până în Complexul Studențesc ca să mănânce o masă caldă, între cursuri.


De la sfârșitul acestei luni, un nou restaurant studențesc s-a deschis chiar în sediul principal al instituției. Reprezentanții Universității de Vest se laudă că cea de-a doua cantină funcționează într-un spațiu modern, iar cei care-i vor trece pragul vor fi întâmpinați cu o gamă variată de preparate pentru toate gusturile, respectând bucătăria, rețetele și ingredientele de origine maghiară și transilvăneană.

Mai mult, pentru că noul restaurant este studențesc, acesta le oferă clienților meniuri la prețuri accesibile. “Ne-am propus încă de la începutul mandatului nostru să aducem în mod constant îmbunătățiri atât condițiilor de studiu, cât și al celor sociale. Astfel, acest al doilea restaurant, pe lângă cel de la Facultatea de Drept, vine în sprijinul unei comunități de aproximativ 20.000 de oameni, studenți și cadre didactice”, a spus Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.