Concert de zile mari cu BRUM şi petrecere cu bunătăţuri muzicale FOTO

Concert de zile mari cu BRUM şi petrecere cu bunătăţuri muzicale FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p style="text-align: center;">party (111) [1024x768]

Sâmbătă noaptea, anonimTM a pus la cale un nou episod de „nebunie“ muzicală, de această dată, pe lângă beat-urile mixate de DJ, spectatorii fiind şi martorii a unui concert inedit, realizat de formaţia locală Brum.

Evenimentul desfăşurat în D’arc The Bar a debutat cu vinilurile alese de către Leizaboy. Setul acestuia a fost unul cât se poate de interesant şi a cuprins „bunătăţuri“ de demult, printre care s-au numărat hituri de Jerry Butler, Luther Ingram, Lou Rawls, Joe Simon, Johnny Taylor, Bar – Kays şi chiar şi B.B. King.

După miezul nopţii au intrat în acţiune şi cei de la Brum, care le-au oferit celor prezenţi un amalgam de sunete interesante, apreciat aşa cum se cuvine de publicul numeros. Dincolo de orice fel de etichete, muzica trupei timişorene Brum atrage atenţia fiindcă îmbină într-un fel cât se poate de adorabil influenţe folosite en-gros din ceea ce numim astăzi „muzică electronică“ cu sunete naturale, acestea din urmă provenind dintr-o sumedenie de stiluri ca jazz sau rock. Urechile destupate şi avide de sonorităţi noi au descoperit destule motive pentru a zăbovi aşa cum se cuvine asupra compoziţiilor trupei.

Cătă Vaştagu, Anghel Mailat şi Radu Pieloiu se pregătesc de înregistrarea albumului de debut şi au avut parte de un feedback deosebit în ultima vreme, inclusiv în cadrul festivalului Made In TM, care a adunat laolaltă, timp de trei zile, nu mai puţin de 18 trupe locale. Noaptea a continuat cu seturile susţinute de Dudu (care şi-a sărbătorit la faţa locului şi ziua de naştere) şi Bia, iar MC Tina a adăugat un plus de şarm evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.