Mister elucidat de şeful PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan. Cine este responsabil pentru...

Mister elucidat de şeful PNŢCD Timiş, Valentin Moldovan. Cine este responsabil pentru faptul că Timişoara nu primeşte bani pentru Sănătate

2
DISTRIBUIȚI

moldovan valentin 1_bun

Conducerea a PNŢCD Timiş este nemulţumită de activitatea parlamentarilor din judeţ. Preşedintele PNŢCD Timiş Valentin Moldovan şi preşedintele interimar al PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, au comentat pe marginea faptului că la Timişoara nu au venit bani pentru spitale.

Nemulţumit că la Cluj Napoca, Iaşi şi Craiova se vor construi spitale regionale, în vreme ce Timişoara nici acum, când este condusă de USL, nu primeşte bani, Moldovan a comentat că parlamentarii de Timiş nu şi-au făcut datoria.


„Până acum ne-am plâns că nu avem reprezentare politică în parlament, că suntem lăsaţi pe dinafară, nişte cauze false. Văd că nu a dus la nimic bun, pentru că era vorba că se va construi un spital mare în Timişoara. De data asta conducerea primăriei şi conducerea Timiş e membră a alianței aflate la guvernare, şi tot zero lei, şi atunci ce să mai spunem. Nu e vina primarului actual şi nici a primarului fost faptul că guvernul îşi bate joc de Timiş şi de Timişoara şi de necesitatea zonei de a avea un spital european. E problema Guvernului şi a ministerului Sănătăţii”, a spus şeful ţărăniştilor din judeţ.

În discursul său, Modovan l-a pomenit şi pe deputatul Sorin Grindeanu, despre a cărui campanie, „DA Reuşim împreună”, a spus că nu a funcţionat. Interesant de menţionat este faptul că Moldovan nu ştia nici numele campaniei care prevedea construcţia unei noi aripi la spitalul de copii şi nici faptul că a fost singurul proiect finanţat de la centru.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.