Topul celor mai harnici şi leneşi parlamentari de Timiş. Vezi care senator...

Topul celor mai harnici şi leneşi parlamentari de Timiş. Vezi care senator e lider la tras chiulul

4
DISTRIBUIȚI

doru-maries-parlament-revolutie

Parlamentarii PSD sunt cei mai harnici aleşi din judeţul nostru – sau cel puţin aşa reiese din raportul legat de activitatea parlaentarilor pe 2013, întocmit recent de Institutul pentru Politici Publice Bucureşti. Astfel, conform clasamentului făcut de institut în funcţie de prezenţa la şedinţele din plen, un top cinci al celor mai conştiincioşi deputaţi arată astfel. Lider, deputatul Gheorghe Ciobanu PSD cu o prezenţă de 100%. Imediat sub el sunt clasaţi colegul său de partid Dorel Covaci cu 98%, Ion Răducanu de la UNPR cu 97% , Sorin Grindeanu PSD şi Horia Cristian PNL, ambii cu 90% prezenţe. Lista continuă tot cu prezenţe mulţumitoare pentru votanţii din judeţ.


Pesedistul Sorin Stragea a fost la 88% din şedinţe, Molnar Zsolt de la UDMR la 87%, Adrian Diaconu de la PP-DD la 85%, Petru Andea PSD la 81% , Niculae Mircovici de la UBBR la 78% şi Cornel Sămărtinean PDL la 76 %.

Codaşii la prezenţe sunt Cătălin Tiuch PSD cu 73%, Alin Popoviciu PDL cu 60% şi Maria Grapini 12 % despre care este important să menţionăm că, fiind ministru al IMM-urilor nu este obligată să ia parte la şedinţele din Camera Deputaţilor. Nici la capitolul senatori, Timişul nu duce lipsă de aleşi harnici. Primul pe lista este socrul premierului Victor Ponta, senatorul PSD Ilie Sârbu, cu o prezenţă de 90%. Imediat după el se clasează Matei Suciu PSD 82% şi Ion Iovescu de la PP-DD ales pe colegiul IV, ca şi Sârbu cu 76%. Liberalul Ben-Oni Ardelean a bifat prezent la 67% din şedinţe, iar colegul său de partid Petru Ehegartner la 53%. Codaşul absolut este pedelistul Vasile Blaga ales pe colegiul III ca şi Matei Suciu, cu doar 6% prezenţe.

4 COMENTARII

    • Au facut o PL,cel mai PENAL parlament din istoria Romaniei,cel mai penal guvern din istoria Romaniei,asta au votat imbecilii 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.