Georgică Cornu, dus în cătușe la Tribunalul Timiș. Vezi pentru ce s-a...

Georgică Cornu, dus în cătușe la Tribunalul Timiș. Vezi pentru ce s-a declarat pregătit UPDATE 2 Decizia Tribunalului şi reacţia DIICOT VIDEO și FOTO

8
DISTRIBUIȚI
CORNU RETINUT03_resize
Georgică Cornu, dus în cătușe la Tribunalul Timiș FOTO: Adrian Pîclişan

Omul de afaceri Georgică Cornu, supranumit regele asfaltului din Banat, a fost dus, la ora 12, împreună cu celălalt reținut în dosarul evaziunii fiscale de peste 61 milioane de lei, Mihai Zaharia, la Tribunalul Timiș, unde se va judeca cererea DIICOT de arestare a celor doi. Ambii suspecți au fost încătușați, dar au avut grijă să-și ascundă cătușele cu câte o haină. Cu o șapcă pe cap și înconjurat de mai mulți jandarmi care să-i asigure deplasarea în fața valului de jurnaliști, Georgică Cornu a refuzat să răspundă la majoritatea întrebărilor.


A fost una singură la care a răspuns afirmativ – atunci când a fost întrebat dacă este pregătit să stea câțiva ani în închisoare. În timpul audierilor maraton, majoritatea suspecților din Strehaia au recunoscut în fața anchetatorilor că a fost vorba de tranzacții fictive. Cei doi suspecți așteaptă începerea ședinței în cameră de consiliu. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru toate detaliile legate de acest caz.

UPDATE 1 Audierile suspecților și pledoariile procurorului de caz și ale avocaților s-au încheiat la ora 14,40, așteptându-se acum decizia judecătorului. În timpul audierilor, Georgică Cornu a dat vina pe cei doi directori ai firmei sale de la Drobeta Turnu Severin care acum sunt decedaţi.

UPDATE 2 Tribunalul Timiș a decis punerea celor doi suspecți în libertate sub control judiciar. „Nu este dovedită pe deplin acea sumă fabuloasă reținută ca prejudiciu. Este o soluție echitabilă”, a declarat Marian Valon, avocatul lui Mihai Zaharia. Georgică Cornu rămâne reținut până la expirarea ordonanței de 24 de ore. DIICOT a făcut contestaţie la hotărârea instanţei de fond.

Foto: Adrian Pîclişan

8 COMENTARII

 1. Georgicaaaaa … te-au ajuns binecuvantarile celor pe care i-ai lasat fara paine la gura copiilor . Nu-ti fa probleme ca orice sac isi are petecul,asa si tu. La mullti ani taica…..si grija mare cu sapunul….

 2. Ai trait bine pe spinarea poporului Roman , jigodia dracului de hot ! NOTA DE PLATA , javra dracului . Toata mizeria si gunoiul de banditi ca asta , reprezinta dusmanul cel mai mare a Romaniei si a poporului Roman .

 3. Stiti care sunt bisnitarii de bani publici ( perlele banatului ) adica care au manevrat en gros si cu tupeu maxim bani publici ? Istias: cornu, vlad, costi , ciuhandu , olteanu, moticica , ghita (vama ) ,etc, etc si o gramada de primari si rudele lor pana la gradul IV . Dar judecatorii lasa , de ce ?oare . Iara un doctor care ia 200 euro il baga la zdup . de ce ?

 4. am auzit si eu de bulangiul acesta cu ceva timp in urma,una din placerile lui era sa desparta famili mai exact le prostea pe proaste ca se v/a castorii cu ele ceva de genul…poate asta e numai inceputul,lasa ca daca ajunge la Popa Sapca nu are sa o duca greu ca doar sef de penitenciar e Bala care si el este mason ca si Georgica Cornu,mai exact sunt „frati” ca asa se numesc intre ei
  Va dati seama cum are sa/l intimpine „…Frate ai venit si tu lasa ca o sa fie bine…”

 5. Sa o intrebati si pe „d-na” Lia Cornea ca ea stie totul.Licitatii castigate cu acte false, certificate fabricate, facturi fabricate, atestate fabricate…toate made by Marketing-Confort .”D-na ” Lia stie tot !
  Sub directa indrumare a lui Caraiman si cu buna stiinta a lui Cornu !Se fabrica orice pt. a castiga o licitatie !Se fabrica orice pt. a deconta o lucrare.A se vedea :R.A.A.N.-urile, Politiile de frontiera … etc etc……..

 6. Astea sunt nimicuri. E doar o campanie de spalare si cosmetizare.Banii seriosi nu i-a facut din facturi cu tiganii. .Am lucrat si la drumuri si acolo in acte asfaltam si terasam ca in proiect si cu materiale ca in proiect dar in realitate bagam jumate si de calitate proasta , chiar si pe ploaie eram obligati sa turnam asfalt.vedeti de asfaltarile din Severin ( confort-severin sau cum so mai numi acum) turnam de 10 cm si decontam de 30. Actiunea era desfasurata cu partenerul lui mult iubit Caraiman.La liniile de tranvai o parte din materiale mergeau la vilele lui Zudor personaj politic binecunoscut Cautati si pe la MartinRose actualul Zipmex sa vedeti acolo cum o firma cu 3 angajati a reabilitat toate liniile de tranvai din Timisoara.Normal el prin interpusi semna situatiile de lucrari si banii mergeau la partid. Doua vile si-a construit numai din investitia de la tranvaie de conturi nu stiu .Cautati la nuclearelectrica severin afaceri si lucrari. De fapt acolo se punea in opera materiale de 10 lei si se deconta de miliarde. cautati situatiile de lucrari sa vedeti acolo sume nu rahaturi de 61 milioane.banii si castigurile s-au facut cu complicitatea beneficiarului care normal de acolo lua o spaga groasa.

 7. Cei doi Directori pe care ii acuzi si au murit subit ti-au făcut dintr-o cocioaba un Imperiu iar acum ii acuzi pe ei de mizeriile tale au platit cu viata succesul tau iar tu nu ai fost capabil nici sa intretii ce au clădit ei te-ai crezut invincibil dar acum ei au grija de tine.

 8. Cei doi Directori pe care ii acuzi si au murit subit ti-au făcut dintr-o cocioaba un Imperiu iar acum ii acuzi pe ei de mizeriile tale au platit cu viata succesul tau iar tu nu ai fost capabil nici sa intretii ce au clădit ei te-ai crezut invincibil dar acum au grija de tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.