Intelectualii și oamenii de afaceri din cluburile Rotary din Timișoara dezvăluie secretul...

Intelectualii și oamenii de afaceri din cluburile Rotary din Timișoara dezvăluie secretul succesului lor

3
DISTRIBUIȚI

1477613_257177684460885_613378807_n

Rotarieri din vestul țării, dar și din țări precum Serbia, Ungaria și Austria sunt așteptați, în acest weekend, la Timișoara, în cadrul evenimentului Forumul Educațional Rotary. Membrii celor patru cluburi Rotary din orașul de pe Bega, oameni de afaceri și reprezentanți ai diferitelor profesii, vor avea ocazia să-și prezinte activitatea profesională, dar și modul în care sprijină comunitatea.

Horia Vișoiu, organizatorul Forumului Vocațional Rotary, a afirmat, astăzi, că rotarienii se vor întâlni la Timișoara pentru a realiza noi colaborări în beneficiul comunității, prin punerea în practică a unor noi proiecte.


Programul evenimentului include și 21 de prezentări vocaționale de excepție, ce se vor încadra în domeniile Afaceri, Educație și Cultură Organizațională, Drept și Administrație Publică, Artă și Cultură și Medicină și Sănătate.

“Vrem să-i învățăm pe oameni să fie mai fericiți. În cadrul evenimentului, rotarienii își povestesc viața, cum au reușit să facă afaceri de succes. Eu cred că secretul este simplu, și anume să faci întotdeauna ceea ce îți place, pentru că doar așa vei putea să fi fericit”, a precizat Luminița Țundrea, coordonatorul secțiunii Drept și Administrație Publică. “30 de speakeri din țară și străinătate vor susține prezentări timp de două zile la Timișoara, în perioada 21 – 23 martie. Aceștia ne vor împărtăși cheia succesului lor și sperăm că informațiile împărtășite le vom putea valorifica pentru a sprijini comunitatea”, a spus și Cosmin Grapini, coordonatorul secțiunii Afaceri.

3 COMENTARII

  • bey Valentine,
   daca stii ceva despre shmenurile lu’ madam Grapini da pe goarna, ce mai astepti. Ca de mult o vanam pe comunista asta imputita imbogatita dupa revolutie din averea poporului. astia trebe sa dea odata si odata socoteala. auzi la rotarienii astia : cica secretul succesului lor. pai va zic eu; furtul!

 1. Sa dau pe goarna, zici tu … ok
  http://turism.bzi.ro/nepotism-la-ministerul-turismului-in-ce-functie-l-a-numit-ministrul-maria-grapini-pe-fratele-norei-17967
  http://www.mangalianews.ro/2014/03/29/neamurile-fostului-ministru-maria-grapini-incep-sa-fie-schimbate-din-conducerile-societatilor-de-pe-litoral/
  Grapini sint viriti si la Lions si la Rotary.
  Un alt mare „afacerist” Georgica Cornu, e tot la Rotary.
  Ei stiu cum se smenuiesc banii!
  Cornu a delapidat „doar” 61 de milioane de Lei, zice DIICOT.
  Adica „doar” echivalentul a peste 425 de kg de aur.
  Un fleac, ne-a ras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.