MRU la Timişoara: „PNL este precum ornitorincul, trăiește și în apă, și...

MRU la Timişoara: „PNL este precum ornitorincul, trăiește și în apă, și pe uscat”

1
DISTRIBUIȚI

mru

Atac dur la adresa PNL din partea fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, fondator al partidului Forţa Civică. Prezent la Timişoara pentru o reuniune cu membrii de partid, Ungureanu a comentat vizavi de retragrea lui Klaus Iohannis din cursa pentru alegeri prezidenţiale.

„E bine că domnul Iohannis se retrage în locul pe care îl cunoaşte cel mai bine. Mă leagă o veche relaţie la Klaus Iohannis, suntem oameni care se respectă reciproc. Mă bucur că nu se compromite cu ceea ce înseamnă astăzi Partidul Naţional Liberal. El oricum este pe de altă parte un implant în PNL, care a dat un abces. Iar cât despre utilizarea numelui Iohannis în jocul acesta, posibil reacţia lui a fost cea a unui om care ştie foarte bine că nu e de el ceea ce se întâmplă acum în ţară”, a spus MRU.

Vizavi de unificarea dreptei, MRU a comentat că şi „eu îmi pun întrebarea cine este PNL, sincer e precum ornitorincul, el trăieşte şi pe apă şi pe uscat, e un animal ambiguu, nu ştiu cum poţi să fii şi la putere şi în opoziţie în acelaşi timp, e o ciudăţenie, se întâmplă cu PNL nişte lucruri pe care nu am cum să nu le taxez.


Preşedintele partidului dă dispoziţii membrilor guvernului să plece de la putere şi el rămâne preşedintele Senatului. La nivel judeţean de la directorii de deconcentrate şi până la nivel de consilieri judeţeni, toţi încearcă clanţa la PSD, normal, că de acolo vin banii. PNL este exemplificarea clară a proverbului românesc «nu poți să fii și cu buzele unse, și cu slănina în pod». Ei bine, ei încearcă. Mă doare să văd un partid ca PNL, altădată cu adevărat naţional şi cu adevărat liberal, căzând sub greutatea propriului eşec. Cred că în rest PNL nu însemană PNL, cât poate însemna aspiraţiile multor români care au votat PNL. Sigur, în opoziţie nu este deşi este foarte vocal. După o viaţă politică atât de tumultoasă, precum a fost cea a USL e cam greu după ce faci mătănii şi post să te transformi în înger. Noi aşteptăm”.

Ungureanu a clarificat că nu se teme de Antonescu în lupta pentru prezidenţiale, spunând că „nici nu ştiu unde va mai fi domnia sa până atunci, dar eu lupt să câştig”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.