Noi mărturii privind LOCUL unde ar putea fi avionul dispărut: „Zbura atât...

Noi mărturii privind LOCUL unde ar putea fi avionul dispărut: „Zbura atât de jos că puteam să văd clar uşile”

0
DISTRIBUIȚI

bord avion

Poliţia din Maldive examinează mărturiile postate pe un site de ştiri local, potrivit cărora locuitorii au văzut „un avion mare care zbura la altitudine joasă în ziua misterioasei dispariţii a zborului MH370.

Într-un comuicat postat marţi seara, poliţia a anunţat că examinează informaţiile de pe un site de Internet al presei locale, Haveeru, potrivit căruia locuitorii au văzut un avion mare care survola o insulă izolată a arhipelagului, Kuva Huvadhoo, la 8 martie.

„Poliţia analizează informaţiile din presă care arată că un avion care zbura la altitudine joasă a fost văzut deasupra Kuda Huvadhoo”, potrivit acestui comunicat.

Mai multe piste false au fost deja explorate după mărturiile oamenilor care afirmau că au văzut avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines dispărut misterios cu 239 de persoane la bord.


Avionul a decolat din Kuala Lumpur sâmbătă, 8 martie, ora 00.41 (vineri, 18.41 ora României) în direcţia Beijing.

Martorii oculari citaţi de site-ul Haveeru afirmă că au văzut un avion cu benzi roşii îndreptându-se către punctul sudic al arhipelagului.

„Nu am văzut niciodată un avion zburând la o altitudine aşa de joasă deasupra insulei noastre. Am văzut hidravioane, dar acesta nu era aşa ceva. Puteam chiar să văd clar uşile”, declară una dintre persoanele citate de site.

Jurnalistul site-ului Farah Ahmed a declarat că a strâns mai multe declaraţii similare.

„Aceste persoane au auzit mai întâi un zgomot puternic făcut de un avion care zbura neobişnuit de jos şi au ieşit să îl vadă”, a declarat jurnalistului prin telefon pentru AFP, din capitala Maldive, Male, de unde decolează şi aterizează în fiecare zi zeci de avioane ce transportă turişti.

Dispariţia avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines mobilizează eforturile a peste 25 de ţări în regiuni vaste ale lumii: din nordul Thailandei în Asia Centrală pentru coridorul nordic (care acoperă o parte din China), din Indonezia în sudul Oceanului Indian pentru coridorul sudic.

Insulele Maldive sunt situate departe de zonele de căutare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.