PRESSALERT.ro te trimite la SUPEREVENIMENTUL Bass Arena cu Vlad Dobrescu şi Bass...

PRESSALERT.ro te trimite la SUPEREVENIMENTUL Bass Arena cu Vlad Dobrescu şi Bass Turbat. Vezi cum poţi câştiga o invitaţie

0
DISTRIBUIȚI

k-luAmatorii de muzică electronică şi hip – hop au parte de un eveniment deosebit care va avea loc sub numele de Bass Arena, în cadrul căruia vor fi prezenţi Vlad Dobrescu, Bass Turbat, NotSoCommon DJ, K-Lu şi InterLooP. Evenimentul care se va desfăşura la Halele Fructus, sâmbătă, 29 martie, este organizat de Club D’arc, Playground Events şi Electrocord, iar biletele costă 15 lei.

Vlad Dobrescu a lansat recent clipul pentru Globul de Cristal, o piesă de pe albumul său numit „În sfârşit“, lansat la sfârşitul anului trecut. Bass Turbat s-a format în anul 2011 cand Unlocka şi Gojira, doi dintre cei mai activi susţinători ai scenei locale de bass music au hotărât să îşi unească forţele sub un singur nume. În scurt timp, Bass Turbat avea să devină cel mai cunoscut şi îndrăgit brand local de profil, numărând zeci de mii de fani pe Facebook, sute de mii de vizualizări pe YouTube, membrii fiind invitaţi la cele mai cunoscute petreceri urbane ale genului.


După ce Gojira şi-a anunţat oficial retragerea din acest proiect, Bass Turbat a început să se transforme, dintr-un simplu crew de DJ, într-o adevarată trupă de muzică electronică live.

La începutul anului trecut, K-lu (Alin Constantin) a lansat albumul de debut  „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre. K-lu este un DJ şi producător din Timişoara prezent pe scena electronică înca din anul 2005, pomovând genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Organizatorii evenimentului le oferă cititorilor PRESSALERT.ro cinci invitaţii duble (valabile pentru două persoane) la acest eveniment. Cititorii PRESSALERT.ro pot participa la un concurs extraordinar înscriindu-se până în data de 28 martie 2014 la ora 12, la newsletter-ul nostru. Tragerea la sorţi a câştigătorilor va avea loc în după –amiaza zilei de 28 martie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.