Titu Bojin dezvăluie strategia USD pentru campania de la alegerile europarlamentare. Ce...

Titu Bojin dezvăluie strategia USD pentru campania de la alegerile europarlamentare. Ce scor promite

2
DISTRIBUIȚI

titu bojin congres

Proapăt întors de la București, acolo unde a discutat cu premierul Victor Ponta, și nu numai, subiecte de mare interes pentru bănățeni, precum centura Timișoarei sau centrul intermodal, șeful PSD Timiș, Titu Bojin, a făcut și câteva precizări cu privire la alegrile europarlamentare din acest an.

„În situația în care suntem în poziția de astăzi, putem spune că suntem în linie dreaptă, urmând ca să primim materialele necesare în perioada următoare și, așa cum știți, în data de 15 să se încheie toate depunerile de liste, toate candidaturile.


Pe data de 26 aprilie va avea loc la București lansarea candidaților USD pentru europarlamentare unde vom participa și noi cu un număr de colegi din PSD, care va fi stabilit în aceste zile. Avem pe lista europarlamentarilor patru parlamentari reprezentativi pentru Timiș, Daciana Sârbu, doamna Grapini, domnul Claudiu Ilaș și domnul Sebastian Răducanu, și mai avem pe locul 25 pe Andra Bloțiu, care este tot o tânără de la noi, care sigur nu se pune probema să ajungă cineva din acel loc parlamentar, dar îi dă posibilitatea de a face un exercițiu democratic”, a spus Titu Bojin.

Legat de modul în care se va face campanie, președintele CJT a comentat că „pentru că știți că aceste alegeri nu au un aer foarte dornic de participare din partea populației, atunci se va merge foarte mult pe ceea ce înseamnă activul de partid, pe ceea ce înseamnă primari, consilieri locali oameni care sunt prinși și care activează. Eu sunt convins că PSD va fi pe primul loc, cel mai important este scorul”.

Bojin a încheiat pe un ton optimist: „ne-am angajat să facem minim 35%, dar sunt sigur că vom face 39 – 40”.

2 COMENTARII

  1. iara daciana , iara grapinii ce sa faci cu astea 2 in europa ? ce au facut pana acuma nimica . doar si au unflat puzunarul cu vreo 15000 euro pe luna ptr asta sai votam ?

  2. 40% ??? hahahahah!!!! dupa cat amar de minciuna ati adus peste timis si timisoara voi chiar credeti ca lumea va mai voteaza?
    ca o sa furati stim toti, dar nu poti sa imi spui tu mie ca o sa furi chiar asa de mult…titule…esti praf!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.