Nicolae Robu compară alianţa PNL cu PSD cu alianţa dintre americani și...

Nicolae Robu compară alianţa PNL cu PSD cu alianţa dintre americani și ruși pentru înfrângerea lui Hitler

1
DISTRIBUIȚI

robu nervosjpg

Primarul Nicolae Robu atacă din nou PSD. Prezent la o conferinţă de presă la sediul PNL, Robu a spus că „legat de aceste cântece de sirenă venite dinspre PSD, vreau să le spun că ar fi cazul să renunţe la această strategie, pentru că sunt într-o postură ridicolă cu ea şi pe măsură ce perseverează se afundă tot mai mult în ridicol. S-a văzut că nu au reuşit să disloce nimic semnificativ din PNL odată cu diversiunea Tăriceanu şi îşi pun speranţe deşarte că vor avea sorţi de izbândă mai mare după europarlemantare”.

Pentru a fi şi mai convingător cu privire la greşeala pe care a făcut-o când s-a aliat cu PSD, Robu a spus că „situaţia în care am fost noi este oarecum similară, respectând proporţiile cu cea cunoscută foarte bine în istorie din contextul celui de-al doilea Război Mondial. La acea vreme existau două rele în lume, hitlerismul şi comunismul, care au apărut alături de democraţie.


Americanii s-au unit cu ruşii pentru a curma hitlerismul. După ce leagănul hitlerismului a devenit un stat democratic, americanii au fost de acceşi parte a baricadei cu germanii şi cu toate celelate ţări cu adevărat democratice şi au luptat. Eu personal şi PNL în general ne străduim să fim pozitivi să construim, să facem lucuri bune. Nu ne plac disputele, nu ne convine când o parte din timp şi din energia noastă se consuma în dispute sterile, dar suntem mereu provocaţi la asta de către PSD şi în mod inevitabil trebuie măcar din când în când să dăm câte o replică”.

Primarul susține că de când a intrat în politică nu a făcut atacuri fără fundament şi că s-a remarcat mai degrabă prin realizări. Liberalul consideră reînfiinţarea USL ca fiind o „diversiune” şi atenționează că nu poate spune că guvernul a făcut lucuri bune, pentru că nu are cu ce să argumenteze.

Legat de schimbarea şefilor de deconcentrate, Robu rămâne pe poziţii şi declară că „este o anomalie ca funcţiile de prefect şi subprefect să fie considerate funcţii apolitice, atâta vreme cât guvernul este politic. Aceste funcţii nu sunt ale PSD, ci sunt obţinute prin concurs, prin competiţie, chiar dacă au existat recomandări din partea unor personalităţi. Noi nu retragem pe nimeni din funcţie să fie clar, a conchis Robu, completând că a fi director adjunct nu înseamnă să faci politica unui partid, ci să îţi exereciţi fişa postului, iar dreptul de a avea o opţiune politică este unul constituţional”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.