Subcarpaţi, concert epic La căpiţe, cu peste o mie cinci sute de...

Subcarpaţi, concert epic La căpiţe, cu peste o mie cinci sute de timişoreni FOTO și VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

sub07_resizeMelomanii au avut parte de un concert epic La Căpiţe, recitalul celor de la Subcarpaţi reuşind să creeze vâlvă printre timişoreni, joi seara. Printre piesele care au răsunat la faţa locului s-au numărat melodii incluse în albumele Subcarpaţi şi Underground Folclor, dar şi câteva piese care vor fi incluse pe următorul disc al trupei, Piele de găină, ce va fi lansat – conform celor spuse de MC Bean pe scenă –  în data de 13 iunie. Alături de piesele Subcarpaţi, fanii au putut asculta şi o melodie inclusă în primul album solo al lui Vali Umbră (Observatorul Baba Novac), care va fi lansat în cursul zilei de sâmbătă, 25 aprilie.

Între melodii, MC Bean i-a îndemnat pe toţi cei prezenţi să aprecieze folclorul românesc autentic în mai multe ocazii.


„Mâinile sus toţi cei care au fost la vreun concert Subcarpaţi. Acum, mâinile sus cei care n-au fost la concert Subcarpaţi“, a mai spus solistul trupei. Printre piesele cântate la faţa locului s-a numărat şi „Avion cu motor, ia-mă şi pe mine-n zbor/Să mă fac aviator, prin Africa să cobor/Să stau să mă amăgesc, că acolo am sa trăiesc“. Alături de ei, pe scenă au mai urcat şi Emil Teleagă (Aforic), care a făcut un freestyle aplaudat la scenă deschisă de public şi Mădălina Paval. După concert, membrii trupei au acordat o sumedenie de autografe şi s-au pozat cu fanii, iar cei peste 1500 de timişoreni care s-au înghesuit la acest eveniment au avut parte de o seară agreabilă.

Foto: Adrian Pîclișan

5 COMENTARII

  1. Frate ii zici lu mata (inca un cuvant imprumut din haznaua numita bucuresti), si is de meserie ce vreau io. Daca vad asemenea jeg de stire ce ar trebui sa fac, sa ma bucur ca orasu asta o devenit haznaua bucurestiului, si toti redusi (si tu esti unu dintre ei) asculta manele sau nustiu ce penibili care se cred mc. spun de vreau si unde vreau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.