Toți asigurații din județul Timiș vor beneficia de analize GRATUIT, promite casa...

Toți asigurații din județul Timiș vor beneficia de analize GRATUIT, promite casa de sănătate

6
DISTRIBUIȚI

analize

Vești excelente venite din partea Casei Județene de Asigurări Timiș! Bugetul laboratoarelor de analize medicale și al furnizorilor de imagistică a fost suplimentat, astfel că locuitorii din județul Timiș nu mai trebuie să scoată niciun leu din buzunar atunci când doresc să-și facă analizele.

„În urma unei analize făcute de  CJAS Timiş, am constatat că bugetul alocat până acum laboratoarelor de analize medicale, de aproximativ 1,6 milioane de lei lunar,  nu era suficient, astfel că am reuşit să suplimentăm bugetul pentru luna aprilie, ajungând la suma de 2,8 milioane lei, necesarul real/lunar pentru ca toţi asiguraţii noştri să beneficieze de analize medicale gratuite”, transmite Victor Dumitrașcu, preşedintele CJAS Timiș.

Potrivit reprezentanților Casei de Asigurări de Sănătate Timiș, prin această suplimentare niciun asigurat nu mai trebuie să apeleze la internarea în spital pentru a beneficia de analize medicale.


Astfel, spitalele vor face economii la buget, plus că vor avea posibilitatea să trateze un număr mai mare de pacienți, pentru că nu vor mai fi nevoite să suporte în plus și cheltuielile hoteliere pentru pacienții asigurați.

În acest moment, 26 de laboratoare de analize medicale și 11 furnizori de imagistică din județul Timiș au contract cu CJAS.

6 COMENTARII

  1. Minciuni gogonate . Am platit dozarea hormonala la laborator deoarece nu aveau virati bani pentru compensare . MINCIUNI pentru fraieri .

  2. Pe data de 08.04.2014 mi-am facut analizele GRATUIT asa ca este adevarat ceea ce se scrie. Se pare ca incep incet, incet sa se reglementeze lucrurile in tara noastra.

  3. Cineva care stie: In an electoral intodeauna se dau fonduri pentru laboratoare….se mai castiga cateva sute, mii de voturi, asa ca nu va lasati amagiti ;)) Am colegi de munca care au lucrat la laboratoare si asta e tactica politicienilor nostri de multi ani 🙂

  4. Este minciuna cel putin asa cum s-a scris : analize gratuite pentru asigurati . Poate unele analize , dar eu am stat cu biletul de trimitere degeaba si era vorba de cancer nu de scarpinat in cap !!!!!!!!!!!!11

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.