Traficant de țigări, prins la frontiera cu Serbia. Unde erau ascunse cartușele

Traficant de țigări, prins la frontiera cu Serbia. Unde erau ascunse cartușele

0
DISTRIBUIȚI

politia-frontiera

Pe unde se mai ascund țigările de contrabandă? E o întrebare la care polițiștii de frontiră găsesc mereu alte răspunsuri.

Ieri, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali din cadrul S.P.F Naidăş au descoperit cantitatea de 230 pachete ţigari de contrabandă ascunsă într-un sac cu tărâţe. Ionel F.A., domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin, s-a prezentat la controlul de frontieră conducând autoturismul marca “Renault”, înmatriculat în România.

”La controlul fizic efectuat de către poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, asupra autoturismului, a fost descoperită (nedeclarată şi ascunsă într-un sac cu tărâţe) cantitatea totală de 230 pachete de ţigări timbrate, de provenienţă sârbească diferite mărci.


Lucrătorul vamal a dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, în valoare totală de 2.760 lei, autoturismul în cauză a fost reţinut, iar cetăţeanul româm a fost sancţoinat contravenţional cu o amendă în valoare de 5.000 lei”, transmie purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara.

Săptămâna trecută, poliţiştii de frontieră din judeţul Caraş-Severin, în cooperare cu lucrătorii vamali, au confiscat, în total cantitatea de 420 pachete ţigări de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.