PRESSALERT.ro CONFIRMAT Licitaţia pentru spaţiile de la Sala Olimpia, câştigată de firma...

PRESSALERT.ro CONFIRMAT Licitaţia pentru spaţiile de la Sala Olimpia, câştigată de firma apropiată de consiliera primarului Robu. Vezi reacţia lui Florin Teodorescu

7
DISTRIBUIȚI

grebla teodorescu

Dezvăluirile PRESSALERT.ro şi anticiparea câştigătorului la licitaţia pentru spaţiile de la Sala Olimpia au fost confirmate astăzi – câştigătoare a fost desemnată  SC Biogerm SRL, care are obiect principal de activitate lucrări de pregătire a terenului” şi unde unic acționar este Cristian Patițoiu, fratele lui Bogdan Patițoiu, cu care este şi asociat în alte firme, prietenul Sandei Greblă, consiliera personală a primarului Nicolae Robu. Firma care a mai venit la licitaţie este  SC Bodybuilding Fitness SRL, a lui Petru Teodorescu(cunoscut ca Florin Teodorescu), multiplu campion național de culturism și organizator de competiții, cel care are de 14 ani acolo sala de culturism.


Licitaţia a fost organizată în mare viteză la 23 de zile după aprobarea hotărârii de consiliu local, interesant fiind anunţarea câştigătorului s-a făcut la 54 de zile după ziua anunţată iniţial pentru nominalizarea învingătorului. Primarul Robu a susţinut că a fost destul timp pentru depunerea ofertelor, în perioada de tergiversare a stabilirii câştigătorului, Florin Teodorescu acuzând că „nu este o licitaţie deschisă cum spun cei de la Primăria Timişoara. Este o licitaţie închisă, cu dedicaţie” . 

Săptămâna trecută, la PRESSALERT LIVE, primarul Nicolae Robu a susţinut că se ştie cine este câştigătorul licitaţiei, dar că nu se anunţă până când prefectul de Timiş nu va emite un punct de vedere, după ce a solicitat toată documentaţia. „Astăzi, am primit răspunsul de la primărie că sunt necâştigător, diferenţa dintre mine şi cealaltă firmă fiind de aproximativ 100 de puncte, conform punctajelor lor. Am spus de la început că este o licitaţie cu dedicaţie. Vom ataca în instanţă decizia luată în urma licitaţiei”, a declarat Florin Teodorescu pentru PRESSALERT.

7 COMENTARII

 1. De ce ne miram ? Daca pupi unde trebuie castigi . Si inca ceva am pronosticat ocuparea postului de fizica de la Loga de catre fostul inspector Popescu . Si asa este !!!!!!!!!

 2. Sa vedem ce sala de sport minune va deschide Biogerm srl. Toata presa a vuit ca Teodorescu a lasat sala sa se degradeze, ca-i mizerie, homelesi, caini, etc.
  Asteptam cu nerabdare sa vedem care va fi partea curata si frumoasa a acestei afaceri murdare.

 3. Curios!la licitatiile de constructii se intampla la fel…mai exista dna in tara asta pentru chestii seriose??rusine DNA Timisoara ca nu va ocupati de coruptie din propria initiativa?rusine!

 4. pai si daca mi-am facut acum 2 zile abonament pe 2 luni, si teodorescu nu mai e proprietar, banuiesc ca mizeriile de la primarie ma lasa sa-mi duc la bun sfarsit abonamentul, fara sa le platesc.

 5. @unu…altu…
  La tine draga prietene se vede ca folosesti intensiv „sala” si mai putin sala de lectura.
  1. Teodorescu (mai precis firma acestuia) nu a fost niciodata proprietar al locatiei respective…
  2. abonamentul tau este incheiat intre tine si firma acestui Teodorescu, care stia ca ii expira contractul de inchiriere.
  …cam atat…concluziile le trag cititorii care isi folosesc creierul putin mai mult decat tine.

 6. @erneste draga, ai dat o explicatie de fetiscana dezonorata in prima treapta de liceu. Cititorii nu sunt interesati de fufe explicative, ci mai degraba deranjati de matrapazlacurile din primarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.