FABULOS Clovni amendați pentru distribuția de pliante, din mașina Poliției Locale Timișoara,...

FABULOS Clovni amendați pentru distribuția de pliante, din mașina Poliției Locale Timișoara, parcată pe trotuar. Cine merita amendă mai mare?

9
DISTRIBUIȚI

IMG-20140521-00678

Poliţia Locală îşi face treaba „ca la carte”, chiar şi cu riscul de a încălca legea. Astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă aceştia informează că „s-au deplasat în aceste zile pe str. Gheorghe Lazăr, la intersecția cu str.


Circumvalațiunii, unde două persoane distribuiau pliante prin care făceau promovare Circului Orlando. La fața locului s-a constatat că persoanele în cauză, de 19 și respectiv 27 de ani, nu dețineau aviz din partea Comisiei de Ordine Publică din cadrul Primăriei pentru a desfășura astfel de activități de promovare, motiv pentru care au fost sancționate conform HCL 160/2009 modificată. În aceste situații, sancțiunile sunt între 200 și 500 lei. Ca urmare a faptului că afișe aparținând aceluiași circ dar și altor evenimente care se desfășoară în Municipiu sunt amplasate în tot orașul, Poliția Locală va urmări și respectarea prevederilor HCL 371/2007 modificată în 2012 prin care se sancționează cu amenzi de la 1000 la 2000 lei neîndepărtarea de către organizatorii de evenimente artistice, culturale, sportive sau alte manifestări, persoane fizice sau juridice, în termen de 15 zile după desfăşurarea evenimentului a posterelor, afişelor sau anunţurilor publicitare aplicate cu ocazia organizării evenimentului. Poliția Locală Timișoara a aplicat de la începutul acestui an pentru încălcarea prevederilor legale privind publicitarea stradală un număr de 228 sancțiuni contravenționale din care mai mult de jumătate societăților comerciale”.

Ceea ce nu se spune în comunicat este că poliţiștii au urcat cu maşina pe carosabil pe trotuar, pentru a amenda clovnul cu pricina.

9 COMENTARII

  1. „bai, ala care te crezi nostim, ia vino tu pana la masina, ca nu ma pot ridica, numai ce am fost la fast-food si am mancat o shaorma cu de toate si m-am cam balonat, in fine, ia ce ai tu acolo, opa, autorizatie ai? nu ai… nu-i nimic uite iti tragem o amenda micuta, bai infractorul”

    Din seria Politia Romana in misiune, pacat ca nu i-au tras vreo 2 peste fata, ca prea zambea el, si sa il mai si aresteze, ca deh, „il invitau la sectie”

  2. Pai si daca-i pe trotuar ce?!
    Atata timp cat este 1 metru spatiu pentru pietoni ai dreptul sa pui masina pe trotuar.
    N-o mai ardeti aiurea!

  3. @Lev Davidovici Troțki-casca ochii si mai citeste odata articolul !E vb de Prostia locala nu de Politia Romana .Daca nu esti capabil sa faci diferenta…nu e vina mea ,insa asta se incadreaza la categoria :”Prostia Locala loveste din nou”….si inca va mai continua cat timp este suportata de cetatenii orasului .

  4. „Poliția Locală Timișoara a aplicat de la începutul acestui an pentru încălcarea prevederilor legale privind publicitarea stradală un număr de 228 sancțiuni contravenționale din care mai mult de jumătate societăților comerciale”….asa si?!cate au fost platite?sa nu spun de cele date SC-urilor care mjoritatea sunt contestate si castigate in instanta ……
    Adunatura asta de pripas numita pompos politie locala e doar o gaura neagra a bugetului !Cine nu crede ,poate studia pe scurt pe internet anii precedenti cu bilanturile pompoase prezentate de Coja&Co. ,sumele alocate salarizarii si logisticii acestei structuri si ….veniturile aduse la bugetul local!Teribil dar veniturile aduse la buget nu ajung nici la 10% din cat se cheltuieste cu intretinerea turmei locale !Atunci unde e performanta ?!Zero barat atat ca si prestanta cat si ca valoare a acestei structuri.Primare deschide ochii si mai taie din banii alocatii acestor specimene locale (nu e normal ca un asemenea specimen cu 20 ani vechime pe cine stie unde sa ia 3000 de ron )!.La cat se munceste ar trebui si salarizarea pe masura.

  5. maidanezul local daca nu-si da in petec…nu e prost destul…Dar de unde nu e nici Dumnezeu nu cere !!!Politie locala croita dupa „chipul si asemanarea”….lui Cojan&Co.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.