Petrică Pampu va fi concediat de la Colterm, după 30 de ani...

Petrică Pampu va fi concediat de la Colterm, după 30 de ani în companie. Ce intenţii are directorul şi ce spune primarul Nicolae Robu

5
DISTRIBUIȚI

colterm cet 1

Este oficial: şeful Colterm, Petrică Pampu, va fi demis mâine. Ieri, în cadrul plenului Consiliul Local Timişoara, liberalul Ciprian Jichici a cerut ca Pampu să îşi dea demisia pentru că „cifrele care rezultă din analiză economică pe 2013 sunt inacceptabile din punctul meu de vedere. O cifră de afaceri bugetată de 206 milioane de lei a fost ratată cu peste 20%, încasările s-au cifrat undeva la 160 de milioane de lei, iar în aceste condiții asistăm la creșterea cheltuielilor, de la 206 milioane de lei, la 215 milioane. Mult mai grav, după ce ani la rând s-a spus consiliului local că peste 80% din cheltuielile societății sunt cheltuieli cu combustibilul și nu se poate face mare lucru pentru eficientizarea ei, în 2013 constatăm că, din 161 milioane de lei încasați, peste 54 de milioane sunt cheltuieli cu salariile. Este, din punctul meu de vedere, total inacceptabil că o societate de acest tip aflată în subordinea Consiliului Local să ajungă la peste 30% cheltuieli cu salariile”.

Astăzi, edilul şef Nicolae Robu ne-a declarat că „nu pot să cunosc decizia pe care o va lua mâine consiliul de administraţie, dar pot să vă confirm că ieri în şedinţa AGA am înţeles că s-a cerut prin vot, s-a dat mandat prin vot consiliului de administraţie să îl demită pe directorul Pampu pentru neîndeplinirea indicatorilor economici şi pentru deficitele economice uriaşe cumulate de Colterm.


Eu nu am avut niciodată şi nu am un scop în sine în a demite pe cineva, dar atunci când treaba nu merge bine trebuie luate inclusiv măsuri de demitere a celor care ocupă cele mai înalte poziţii”.

Pampu a confirmat informaţiile şi a spus că ştie că deja se fac actele pentru demiterea sa, dar spune că propunerea din AGA a fost susţinută cu precădere de liberali. Mai mult, fostul director nu va fi retrogradat, ci va fi demis din societate, după ce a muncit acolo peste 30 de ani. Acesta spune că „măsura e una abuzivă, din moment ce rezultatele sunt negative de cinci ani, nu doar de când sunt eu director”. Pampu nu se lasă şi spune că va apela la instanţă pentru că „sunt un om corect, m-am luptat cu sindicatele, am luptat pentru societate inclusiv cu sindicatele. I-am deranjat că am linia mea şi coloană vertebrală în general. Nu mă mir, de mult se vorbea de demiterea mea”.

5 COMENTARII

  1. Daca ati stiut de atata timp ca sunt probleme de ce nu ati reactionat macar anul trecut. De fapt am uitat ca anul trecut erati inca uniti liberalii cu pesedistii. Pentru noi oamenii de rand nu ati facut nimic asa ca duceti-va dracu cu masurile voastre cu tot. Cand spui politician unui copil, poti sa-i spui uite un gunoi.

  2. Domnule primar al Timisoarei va aduceti aminte in 2013 sesizarile din partea angajatilor sc colterm sa cet sud atelier Combustibil care au fost disponibilizati ilegal abuziv prin amenintari ,facuti la punctaje de evaluare de subalterni ,angajate alte persoane in locul nostru pe pile ,rude ale colegilor nostri de acest director asa zisul Pampu Petrica DA DOMNULE PRIMAR IN PERIOADA MANDATULUI DUMNEAVOASTRA SA VA FIE RUSINE TOTI ACESTI DISPONIBILIZATI CU VECHIME SI EXPERIENTA PESTE 20 ANI IN ACEASTA SOCIETATE.

  3. Foarte bine!!!!!!!! Asta a si meritat!!!!! Exact asa a facut si el cu altii care de asemenea aveau multi ani vechime in COLTERM. Nu l-a interesat istoricul celor dati afara. Era surd si orb! Plin de sine, grandoman, fara scrupule…..Parerea muncitorilor pentru el nu conta. La ce se astepta? Degeaba face acum pe victima si ameninta ca va apela in instanta. El e cel ce trebuia chemat in instanta si judecat pentru grave abateri savarsite in mai multe domenii, de cand a ocupat scaunul de director al companiei pana in prezent. Masura luata nu e abuziva, cum sustine Pampu, ci trebuia luata inainte ca societatea sa intre intr-un asemenea impas. Pampu, in afara faptului ca se pricepea doar la amenintari, nu era nici pe departe omul care incearca sa se autocaracterizeze ca fiind corect, cu coloana vertebrala, etc……Ca si concluzie: Cine face, lui isi face! Cine da, lui isi da!” Atentie, ce faceti si ce dati aia veti primi……mai devreme sau mai tarziu!

  4. D-le primar pe Bodo de la Directia Fiscala cand i-l demiteti ? pt ca a incasat anul trecut doar 40 % din impozitele si taxele locale,lucru confirmat de Curtea de Conturi…de ce tineti incompetenti si corupti pe functii cheie pt oras ? desi nu se aduna bani la bugetul local,cel mai mic salariu la DFMT este de 20 milioane lei vechi…cum va explicati asa ceva ? iar saptamana trecuta a avut loc un concurs unde au reusit numai apropiatii lui Bodo care trebuiau sa fie dati afara in anul 2010,iar Bodo i-a pastrat pe functii inventate de el,iar acum i-a pus in legalitate,pt ca tot ei au reusit la concurs….aceste persoane sant : Poiana Ovidiu,Mereu C. Anton Camelia …ia vedeti ce se intampla acolo,ca nu este deloc in regula !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.