Senatorul Ben-Oni Ardelean a dezvăluit, în premieră, la PRESSALERT LIVE, că PNL...

Senatorul Ben-Oni Ardelean a dezvăluit, în premieră, la PRESSALERT LIVE, că PNL se visa în PPE încă din 2012. Vezi cu cine purta discuții SECRETE VIDEO

5
DISTRIBUIȚI

 

ben oni ardelean 10

Invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, senatorul liberal Ben-Oni Ardelean a făcut o dezvăluire legată de intrarea în PPE, odată cu posibila fuziune dintre PNL și PDL. Întrebat dacă se va simți bine în Partidul Popular European, senatorul PNL a mărturisit că este cea mai bună decizie pe care PNL-ul a luat-o până acum și a dezvăluit, în premieră, că vizavi de această decizie au mai avut loc discuții cu Crin Antonescu încă din anul 2012.

„Este cea mai bună decizie pe care pe care PNL a luat-o săptămâna aceasta. Am susținut-o și sunt bucuros. Suntem în negocieri pe zona aceasta de mai mult timp și intenția mea de a trece în PPE a fost de ani de zile.


În 2012 în luna februarie la Crin Antonescu în birou erau trei persoane. Eu, Crin Antonescu și încă o persoană, unde am discutat despre trecerea în PPE. Întâlnirea a avut loc la București în sediul PNL central. Aveam o întrebare serioasă și responsabilă dacă e cazul sau nu să trecem în PPE”, a declarat Ben-Oni Ardelean.

Întrebat de moderator cât de sincer era Crin Antonescu când cerea ajutorul ALDE în disputa de după referendum, când acuza că PPE este de partea lui Traian Băsescu și împotriva României acesta a spus că în alianțe nu e ca în căsătorie și că alianțele se fac și se desfac după interese. „În politică alianțele se fac și se desfac în funcție de interesul țării, de interesul personal, de interesul de societate, de interese. În politică cuvântul interes e cuvântul de ordine. În 2012 am vrut să oprim un stat confiscat de partidul de atunci. Acum intenția e să oprim confiscarea statului de către PSD” a mărtusit senatorul PNL.

Acesta a mai precizat că subiectul PPE a fost discutat și în urma unei vizite recente în Statele Unite ale Americii, vizită făcută înaintea alegerilor, dar a fost discutat doar cu Crin Antonescu pe motivul că „pe americani nu îi interesează dacă ești sau nu în PPE”.

5 COMENTARII

  1. Niste JEGURI acesti asa-zisi politicieni. Nu au niciun pic de onoare, morala, coloana verticala. Sunt putrezi pe dinauntru. Imi este scarba de ei.

  2. Fratilor in ritmul acestei guvernari nu exista decat o solutie, anume sa iesim la vot la prezidentiale nu ca la europarlamentare si sa punem votul pe dreapta

  3. Cand lumea va inceta sa fie asa rea si nu dupa averi poate mtara se va redresa, cuza sa vina inapoi si vom fi cu buzunarele pline(ca tara normal fara datorii). Psd va face prapad

  4. selauda si asta, ca toti pocaitii ca el a bagat PNL in PPE.

    Toata lumea stie ca cel care se ducea aproape saptamanal la Bruxelles era Sorin Frunzaverde, care a bagat si PDL in PPE…

    ASA CA SA NU SE MAI DEA SENATORUL ASTA ASA ROTUND….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.