Un bănățean a încercat să iasă din țară cu buletinul altei persoane....

Un bănățean a încercat să iasă din țară cu buletinul altei persoane. Cum și-au dat seama polițiștii de frontieră

4
DISTRIBUIȚI

vama

Un bărbat din Caraș Severin a sperat că, dacă iese din țară noaptea, nu va fi evident că încearcă să călătorească în străinătate cu docuemntul de identitate al altei persoane.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, au depistat un cetăţean român care a prezentat la controlul de frontieră un document de identitate al altei persoane. ”Astăzi, în jurul orelor 03.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, trei cetăţeni români care călătoreau cu un autoturism marca Seat, înmatriculat în Spania.


Cei trei bărbaţi au prezentat la control cărţile de identitate, însă, cu ocazia efectuării formalităţilor specifice, lucrătorii noştri au constatat că în cazul unei persoane existau diferenţe de fizionomie între fotografia aplicată în documentul de călătorie şi persoana prezentă în Punctul de Trecere a Frontierei. Astfel, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoana este numitul V. Silviu, în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul în judeţul Caraş-Severin iar documentul prezentat este al altei persoane”, a declarat iIhaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara

Poliţiştii de frontieră au luat măsura cercetării acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunilor tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea.

4 COMENTARII

  1. Stimata doamna ziarista,v-as ruga daca se poate sa nu mai postati fotografii cu vamesi langa articole in care vorbiti despre politia de frontiera,chiar nu aveti de unde face rost de o foto cu insemnele pol de frontiera,sau deranjul este prea mare ???!!! putin respect fata de citititori ,va rugam !

  2. Asta este adevarata munca de politist de frontiera, nu rascolitul masinilor dupa tigari, dar vad ca nimeni nu face diferenta intre VAMA si Politie de frontiera, nici macar voi care sunteti jurnalisti….sau nu aveati o poza cu un politist de frontiera?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.