Bănățean prins de polițiștii de frontieră cu aproape 100 de kilograme de...

Bănățean prins de polițiștii de frontieră cu aproape 100 de kilograme de pește transportat ilegal

0
DISTRIBUIȚI

DSC02692

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Moldova Veche au depistat, în zona de frontieră, un cetăţean român care transporta aproape 100 de kilograme de peşte fără a deţine documente legale.

”Ieri, pe DJ 571, între localităţile Moldova Nouă – Moldova Veche, un echipaj al poliţiei de frontieră a oprit pentru control autoutilitara marca „Peugeot” condusă de Sorin B.I., în vârstă de 31 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin.


La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, s-a descoperit cantitatea de 88,8 kg peşte diferite specii, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă si transport”, a declarat Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de frontieră Timișoara.

Pescarul contrabandist s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit. Întreaga cantitate de peşte, în valoare de aproximativ 622,4 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, urmând a fi predată unei societăţi de profil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.