Pesedistul Grindeanu: „Apropo de DNA, domnul Robu să se uite cu cine...

Pesedistul Grindeanu: „Apropo de DNA, domnul Robu să se uite cu cine face fuziuni acum” UPDATE Poziția oficială a PSD Timiș

3
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu

Acuzele primarului Nicolae Robu la adresa PSD nu au rămas fără ecou. După ce şeful PNL Timiş  a ameninţat că va da PSD pe mâna DNA dacă încearcă să facă alinaţe noi în CLT, prin care să îl poată constrânge să facă lucruri ilegale, şeful PSD Timişoara, Sorin Grindeanu a declarat că „domnul Robu uită cine l-a făcut primar. Dovadă sunt rezultatele de duminica trecută când s-a văzut forţa PNL şi forţa PSD. E mai mult decât dublu. Doi, nu sunt adeptul schimbării majorităţilor la mijlocul mandatului, dar nu cred că se încalcă vreo lege. Şi trei, dacă domnul Robu tot vorbeşte de DNA-uri să aibă grijă cu ce se întâmplă în primărie şi apropo de DNA să se uite cu cine face fuziuni acum, cu cine discută: cu Constantin Ostaficiuc (n.r preşedinte PDL Timiş), cu Cornel Sămărtinen (n.r – deputat PDL) şi Alin Popovociu(n.r – deputat PDL Timiş) sau vorbim de Horia Uioreanu (CJ Cluj – n.r.


) sau Relu Fenechiu (n.r -fost ministru liberal), clienţii DNA?”

UPDATE Prin intermediul unui comunicat de presă PSD Timiş anunţă că „dezavuăm atacurile total nejustificate ale primarului Timişoarei, Nicolae Robu, la adresa integrităţii, loialităţii şi competenţei aleşilor locali din noua majoritate, rezultată în urma semnării protocolului. Este inadmisibilă ameninţarea aleşilor locali cu deferirea acestora instituţiilor de control abilitate, pentru legalitatea votului exprimat în cadrul şedinţelor de consiliu. Îi asigurăm pe toţi cetăţenii Timişului, din satele, comunele, oraşele şi municipiile judeţului, că vom face toate eforturile pentru a putea realiza proiectele prezentate în campania electorală, având şi susţinerea Guvernului României”.

3 COMENTARII

  1. Grindeanu este si el tot un corupt numai ca grupul de interese la care atarna dumnealui i-a pus dosarele la pastrare pentru momentul in care el nu le va mai respecta ordinele primite. Interesant este talentul actoricesc cu care aceasta sluga (a se citi Grindeanu) pare ca el emite puncte de vedere oneste, cand el este in exact aceeasi situatie cu coruptii enumerati de el.

  2. Grindeanu nu sta bine cu aritmetica, ca pana la matematica mai este cale lunga. PSD are scorul aproape dublu decat PNL dar nu mai mult decat…. Sorine, pune dreacu mana pe carte si mai invata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.