Viceprimarul Stoia îşi face bilanţul. Câte dosare penale s-au deschis după controalele...

Viceprimarul Stoia îşi face bilanţul. Câte dosare penale s-au deschis după controalele făcute de echipa consdusă de el la imobilele istorice

0
DISTRIBUIȚI

stoia01Traian Stoia a prezentat astăzi un bilanţ al activităţii grupului de poliţişti locali pe care l-a coordonat de la preluarea funcţiei de viceprimar al Timișoarei.

„Echipa aceasta, formată din trei poliţişti locali, a întocmai 419 somaţii, 108 înştiinţări către Direcţia Patrimoniu cu referire la clădiri în care primăria avea calitatea de proprietar pe toată clădirea sau pe un număr de apartamente.


S-au întocmit 38 de procese verbale de contravenţie şi 9 documentaţii pentru sesizarea programelor de urmărire penală. Imobilele sunt situate pe Alexandru Odobescu nr. 40, General Berthelot nr. 1, Miron Cristea 11, Proclamaţia de la Timişoara 7, Vasile Goldiş 7, Nikolaus Lenau 10, Piatra Craiului 3, Beethoven 1, Moise Nicoară 30 pentru infracţiuni cum ar fi lucrări fără autorizaţie”, a enumerat Stoia.

Viceprimarul a exemplificat cu situaţia unui imobil situat pe strada Cuvin unde s-au constatat executarea de lucrări neautorizate, mai exact demarare unor lucrări la structura de rezistenţă. Pe numele proprietarilor de etnie romă se va deschide dosar penal pentru lucrări de intervenţii fără autorizaţie. Stoia a prezentat şi imagini din interiorul imobilului, un spaţiu amenajat ca în reviste, în contrast uimitor cu aspectul exterior al clădirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.