Arme și droguri într-o mașină cercetată de polițiștii de frontieră la granița...

Arme și droguri într-o mașină cercetată de polițiștii de frontieră la granița dintre România și Serbia

0
DISTRIBUIȚI

pistol mh

Poliţiştii de frontieră, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor DIPI, au descoperit într-o maşină în care se aflau mai mulţi tineri din municipiul Craiova, un pistol, 36 de cartuşe fără documente de provenienţă şi o ţigaretă de 1,2 grame de grame de canabis.

În seara zilei de joi, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi Migraţiei Ilegale al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au oprit în trafic, pentru control, un autoturism marca MG, înmatriculat în Italia, având informaţii că în el se află un grup de tineri suspecţi ca deţin o armă şi muniţia aferentă, fără documente de proveninţă.

În timpul controlului mașinii au fost descoperite, ascunse în scaunul autoturismului, un pistol marca ROHM RC CL 315K de provenienţă germană, 36 de cartuşe şi o ţigaretă de 1,2 grame, cu cannabis.


”Şoferul maşinii, M. Florin, în vârstă de 26 de ani, a declarat ca arma şi muniţia îi aparţin pasagerului din dreapta, V. Alin, care a spus ca nu deţine documente pentru ele. De asemenea, şoferul a declarat că a cumpărat ţigareta confecţionată artizanal ce conţine cannabis de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte, din Craiova, pentru consum propriu”, a declarat Mihaela leș, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara

În cauză s-a întocmit lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. Ama și țigareta a fost trimise la expertiză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.