BAC 2014 Absolvenții de liceu care aparțin minorităților naționale susțin examenul scris...

BAC 2014 Absolvenții de liceu care aparțin minorităților naționale susțin examenul scris la Limba Maternă. Ce probe urmează

0
DISTRIBUIȚI

bacalaureat

Examenul de Bacalaureat continuă, astăzi, cu proba scrisă la Limba Maternă. În județul Timiș s-au înscris aproape 200 de absolvenți de liceu care aparțin minorităților naționale, care vor susține proba la Limba Maternă în șase centre de examen, două în Lugoj și patru în Timișoara.

“Din cei 189 de elevi înscriși la această probă, cei mai mulți, 70 au ales să dea examenul la Limba Germană, 50 la Limba Maghiară, 48 la disciplinele nonlingvistice, 20 la Limba Sârbă și doar un candidat la Limba Ucraineană”, ne-a declarat Aurelian Sima, inspector școlar general adjunct în cadrul ISJ Timiș.

Mâine urmează cea mai grea probă a “examenului maturității”, proba obligatorie a profilului (Matematică și Istorie), iar pe 4 iulie se va desfășura proba la alegere a profilului și specializării.


Primele rezultate vor fi afișate în data de 7 iulie, până în ora 12.00, iar tot în aceeași zi se vor putea depune contestațiile, până la ora 16.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 11 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.