PP-DD Timişoara are un nou preşedinte. Ce spune Lucian Taropa despre negocierile...

PP-DD Timişoara are un nou preşedinte. Ce spune Lucian Taropa despre negocierile cu şeful PSD şi excluderea lui Petrică Folică

2
DISTRIBUIȚI

 

lucian taropa tion

După o lungă perioadă de frământări, PP-DD Timişoara are un nou preşedinte. Consilierul local Lucian Taropa a fost numit şef interimar al organizaţiei municipale Timişoara de către conducerea centrală a Partidului Poporului – Dan Diaconescu.

Mandatul său este valabil până la organizarea Adunării Generale de Alegeri a noului Birou Executiv Municipal al PP-DD Timişoara, în toamna acestui an şi constă în reconfigurarea acestei organizaţii.


Taropa este liderul consilierilor locali PP-DD în Consiliul Local al Municipiului Timişoara şi membru al comisiei pentru administraţie locală, juridică, ordine publică, drepturile omului şi probleme ale minorităţilor. Pepededistul este şi director de marketing şi relaţii publice la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara, este căsătorit şi are un copil.

Contactat telefonic pentru a detalia planurile legate de negocierile cu PSD Timiş pentru noi funcţii în Timişoara şi excluderea consilierului local Petrică Folică, care a părăsit plenul în care PSD, PP-DD şi UpT încercau schimbarea viceprimarului Dan Diaconu, Taropa ne-a spus că „deocamdată nu sunt în măsură să dau declaraţii despre negocieri, am fost anunţat doar telefonic, trebuie să văd ce hârtie s-a primit la partid. Nu ştiu nimic despre noi negocieri dar, desigur, nu exclud posibilitatea să purtăm discuţii pentru mai multe funcţii, deşi asta depinde de puterea de negociere pe care o vom avea”.

Legat de exluderea lui Petrică Folică, Taropa nu ştie nimic şi spune că „organizaţia din Timiş a trimis o hârtie la Bucureşti, aşteptăm răspuns. Abia mâine probabil voi reveni în oraş şi voi vedea care este situaţia”. Preşedinte interimar al PP-DD Timiş este Cătălin Ţiţirigă, viceprimar al Aradului.

Foto: tion.ro

2 COMENTARII

  1. bey taropa
    tu iesti tropa ca ai luvat locul lu Juravlea adevaratul Presedinte al ppdd la Timis ca o bagat o groaza de bani in partid shacu vi matale tropa tropa sa- iei locu ca ai impins ceva la coana mare Man din checheci.
    asa ca hai fa pasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.