Un tânăr care a scăpat de polițiști după o urmărire spectaculoasă a...

Un tânăr care a scăpat de polițiști după o urmărire spectaculoasă a fost prins două săptămâni mai târziu. Unde l-au găsit oamenii legii

1
DISTRIBUIȚI

politia-rutiera

Un tânăr de 26 de ani a fost prins de polițiști la două săptămâni după ce a reușit să scape de aceștia în urma unei urmăriri ca-n filme. Pe 23 iunie, tânărul a fost surprins de radar cu viteză excesivă la volan, între Timișoara și Liebling. Un echipaj de poliție a pornit atunci în urmărirea lui, asta după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

A urmat o urmărire demnă de filmele de acțiune.


Polițiștii au ajuns să facă uz de armele din dotare, în speranța că îl vor impresiona pe șofer și că acesta va opri. Asta nu s-a întâmplat. Tânărul a apăsat și mai tare accelerația, și a reușit să scape.

Azi, el a fost prins în trafic, la Timișoara, pe Calea Șagului. Polițiștii l-au reținut în arest, 24 de ore și i-au făcut dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fără a poseda permis, după ce au constata că tânărul nu a dat niciodată examenul pentru a fi conducător auto cu acte în regulă.

1 COMENTARIU

  1. daca nu avea permis si a reusit sa scape urmarit fiind ca in filme de politisti atunci e grava situatia cu politia noastra,nici gloantele nu l-au prins nici organu’ deci ce sa mai,omul trebuie sa fie decorat pentru merite deosebite in antrenarea politiei romane…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.