CANICULA începe să facă victime, la Timișoara. Două persoane au leșinat pe...

CANICULA începe să facă victime, la Timișoara. Două persoane au leșinat pe stradă

0
DISTRIBUIȚI

canicula

Arșița insuportabilă începe să facă primele victime, la Timișoara. Dacă ieri, în prima zi caniculară, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, astăzi, medicii au fost solicitați în cazul a doi timișoreni care au leșinat pe stradă.

“Astăzi au căzut pe stradă, din cauza caniculei, două persoane. Un bărbat a leșinat pe stradă și din cauza caniculei, dar și pentru că era sub influența băuturilor alcoolice.


Până în acest moment, situația este sub control”, ne-a spus un dispecer de la Serviciul Județean de Ambulanță Timiș.

Vă reamintim că meteorologii au emis o avertizare cod galben de caniculă, valabilă în zilele de miercuri și joi în întreaga țară. Sunt anunțate temperaturi care pot ajunge chiar și la 38 de grade.

La Timișoara, Direcția de Sănătate Publică Timiș a deschis cinci puncte de prim ajutor, în care trecătorii se pot adăposti de caniculă și să bea un pahar cu apă. Acestea sunt deschise în clădirea Oficiului poștal nr. 1 (Poșta Mare), clădirea Oficiului poștal nr. 3 (Poșta din zona Piatra Craiului), Piața 700 – administrația pieței, Piața Iosefin – administrația pieței și clădirea Oficiului poștal din zona Traian, strada Ștefan cel Mare.

Medicii le recomandă persoanelor, pentru perioada cu disconfort termic, să evite să se plimbe la orele amiezii, să se hidrateze, să-și protejeze corpul, ochii și capul, să poarte îmbrăcăminte ușoară și în culori deschise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.