Dacă va fi ales primar, ţărănistul Orza promite să le dea de...

Dacă va fi ales primar, ţărănistul Orza promite să le dea de lucru viceprimarilor Stoia și Diaconu, și chiar edilului Nicolae Robu. Cum îi descrie pe cei trei

3
DISTRIBUIȚI

robu si orza

Şeful PSD Timiș, Titu Bojin are concurență serioasă. Nu vorbim de pretendenți la conducerea filialei județene a formațiunii social – democrate, ci de titlul de politician inimos pe care acesta și l-a adjudecat după declarațiile prin care spunea că, dacă revine în USL, fiul rătăcitor Nicolae Robu va fi iertat de toate păcatele făcute după ce PNL a trădat construcția politică votată de majoritatea românilor în ultimii doi ani.

Ei bine, consilierul local Adrian Orza calcă tare pe urmele lui Titu Bojin și anunță că pe viitor are planuri de colaborare cu actualii adversari politici.


Povestind despre ipoteza în care ar fi ales primar, Orza a spus că așteaptă alături de el specialiști în administrație indiferent de culoare politică pentru a forma o echipă de top. Întrebat dacă se referă cumva la actualul primar Nicolae Robu, Orza a clarificat că se referă la specialiști în administrație. La insistențele presei, țărănistul a admis că ar fi bineveniți alături de el viceprimarii Traian Stoia PSD, Dan Diaconu fost PNL, momentan ACL, și chiar primarul Nicolae Robu co-președinte ACL Timiș. Deși nu a putut spune cum l-ar ajuta cei trei, Orza spune că Stoia este un „bun manager venit din domeniul privat”, unde a demonstrat că face treabă ca la carte, Diaconu este un „tânăr harnic dornic să învețe”, în vreme ce Nicolae Robu este „exuberant și efervescent”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.