Edilul şef Nicolae Robu, „nașul poreclelor” la Primăria Timişoara. Cine sunt Gică...

Edilul şef Nicolae Robu, „nașul poreclelor” la Primăria Timişoara. Cine sunt Gică şi Gicuţă Contra în consiliul local şi cum îi încurcă planurile

0
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL12_resize

Ruperea USL, deşi un subiect deja vechi pe plan politic, continuă să aibă ecouri pe plan local, în judeţul Timiş, unde războiul dintre PNL şi PSD continuă. Un prilej numai bun ca liberalii şi social-democraţii să se certe în voie sunt şedinţele de consiliu local. Vineri, subiecte precum banii de la guvern pentru Spitalul de Copii, Incubatorul de Afaceri în domeniul IT „Incuboxx” şi rectificarea sumei pentru spaţii verzi, discutate în consiliul local, au fost motiv de contre dure între primarul Nicolae Robu şi consilierii PSD Timiş Andrei Petrişor, Alfred Simonis şi Dan Idolu.

Într-o zi plină de discuții tensionate, atmosfera a fost destinsă, însă, și de câteva momente de umor.


Sătul să fie luat la rost de Idolu, care de când a devenit ales local îi cere explicaţii pentru toate proiectele pe care vrea să le treacă repede la vot după ce au fost introduse suplimentar pe ordinea de zi, Robu a izbucnit şi l-a acuzat pe pesedist că ar fi Gică Contra. La câteva minute distanţă, Simonis, despre care edilul admite că îi este simpatic, a fost numit Gicuţă Contra, pentru acelaşi comportament. Supărat că a fost poreclit aşa, Simonis l-a avertizat pe Robu că atunci când va ieşi el primar îi va vedea adevărata statură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.