Go outside and Plai!

Go outside and Plai!

2
DISTRIBUIȚI

vali silaghi 09

Era o vreme când prea multe voci se plângeau că „nu se întâmplă nimic în Timișoara”. Ajunge, însă, să ieși la plimbare prin zona centrală în orice weekend, și vei fi contrazis la fiecare pas.

Ceva se-ntâmplă inevitabil, fie că-ți place, fie că nu. Și aici mă refer la gusturi, nu la cârcotit.  Mă bucur enorm că în Timișoara există un festival ca Plai, chiar dacă muzica nu-i neapărat pe gustul meu. Însă m-aș duce oricând.

Mergeți la


Vezi când va avea loc" href="http://www.pressalert.ro/2014/08/cargo-blazzaj-egocentrics-si-alte-cinci-nume-pe-afisul-evenimentului-made-tm-vezi-cand-va-avea-loc/" target="_blank">Made in TM
, mergeți la Plai, mergeți la Jazz TM, mergeți și la Gărâna, mergeți la orice eveniment vă „face cu ochiul”, fie că-i vernisajul unei expoziții sau un concert de death metal.

Mergeți și ascultați, simțiți, trăiți. Nu mergeți pentru mici, bere și conversații gălăgioase cu amicii, în timp ce ignorați scena. Asta puteți să faceți și acasă, cu muzică de pe calculator. Dacă mergi la un asemenea eveniment doar ca să dai un „check in” pe Facebook și să faci câteva selfie-uri, fără să rămâi cu nimic în suflet, e ca și cum n-ai fi fost.

2 COMENTARII

  1. culmea e ca pe vremea cand vocile se plangeau ca nu se intampla nimic, existau evenimente la care lumea era atenta la scena. nu multe, dar erau.
    acum sunt multe si aproape toate din categoria ‘am venit si eu sa beau cu voi’

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.