Timişorenii de la The Case au lansat o melodie nouă, cu mai...

Timişorenii de la The Case au lansat o melodie nouă, cu mai multă chitară, şi pregătesc materialul de debut VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

thecase

După ce în această vară timişorenii care alcătuiesc formaţia The Case au lansat primul videoclip din carieră, la piesa „Everything”, zilele acestea trupa de rock alternativ a recidivat cu lansarea unei noi piese, „Tumbleweed”, care este cel de-al treilea single ce va fi inclus pe E.P.-ul de debut.

„Piesa are o tentă diferită faţă de restul materialului care se va găsi pe E.P.-ul nostru de debut. Din punctul nostru de vedere reprezintă direcţia spre care se îndreaptă trupa, şi anume un show mai energic, cu mai multă chitară şi riff-uri mai heavy. Una din ideile din care s-a născut Tumblweed, a fost încercarea noastră de a ne pune în scenă un show cât mai diversificat. E vorba de momentele acelea de final când se simte nevoia de ceva mai antrenant, ceva care să menţină atmosfera creată şi după ce se termină reprezentaţia. Dacă luăm în considerare mesajul pe care îl transmit versurile, piesa se referă la un anumit tip de personaj pe care noi l-am asociat cu western-urile clasice, de acolo şi titlul piesei.


Totuşi ceea ce am încercat să facem de această dată a fost să transmitem mesajul mai mult prin părţile instrumentale, în special prin riff-urile şi solo-urile de chitară, şi ceva mai puţin prin cuvinte“, ne-au declarat membrii trupei.

The Case este o formaţie de rock alternativ originară din Timişoara, care şi-a făcut debutul în primăvara anului 2012. De-a lungul celor doi ani de existenţă, muzicienii au avut ocazia să concerteze în cadrul unor festivaluri de renume, ca B’estfest Summercamp, Route 68 Summerfest, Snowfest (Franţa), Acces Art, Made in TM sau Timrock. Componenţa trupei este Alfred ‘Freddy’ Ciprian Paros (voce, chitară ritm), Andrei Cimpean (bas, backing vocals), Adrian ‘James’ Istodorescu (chitară lead), Cristian Paros (clape) şi Gabriel Ciocan (tobe). Piesa „Everything” a fost inclusă pe compilaţia Made in TM, cea de-a şasea compilaţie dedicată exclusiv muzicienilor timişoreni – pregătită ca în fiecare an de către cei de la anonimTM – care s-a lansat oficial în cadrul evenimentului 48H/Made in TM, material discografic ce cuprinde nu mai puţin de 31 de artişti timişoreni.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.