Bojin face din nou mișto de Robu: „PNL Timiș mai are vreo...

Bojin face din nou mișto de Robu: „PNL Timiș mai are vreo șase primării în județ. Dacă nici măcar de asta nu poţi să te ocupi, să le păstroreşti, nu sunt eu vinovat”

2
DISTRIBUIȚI

robu si bojin victorie.

Ziua și miștoul față de primarul Nicolae Robu, așa poate fi mai nou caracterizată atitudinea șefului PSD Timiș Titu Bojin. Joi acesta declara că „pista noastră de biciclete nu este în sistem slalom, la noi puteţi merge şi mai obosiţi până la graniţa cu Serbia”, aluzie la pistele de biciclete de pe malurile Begăi, care sunt construite fără pic de noimă.

După plenul de vineri, unde aleșii județeni au votat o rectificare de buget, șeful CJT s-a plâns că „PNL Timiș mai are vreo șase primării în județ.


Dacă nici măcar de asta nu poţi să te ocupi, să le păstroreşti, nu sunt eu vinovat. Domnul Robu putea măcar să trimită pe cineva sau să dea un telefon să negociem banii pe fiecare primărie. Aseara când a văzut hotărârea pe site a considerat că primăriile domniei sale iau bani puţini. Am demonstrat deja că primăriile PNL iau banii care trebuia sau care au putut să se dea în funcţie de sumele pe care le-am avut, inclusiv Dudeştii Noi, care este una din primăriile care are bani şi nu trebuia să le dăm, dar am lăsat pe listă, ca să fie toată lumea cu sufletul împăcat, cu toate că ale noastre, aţi văzut Giarmata, cum am spus Giroc, Dumbrăviţa, care sunt în jurul dânşilor la Dudeşti le-am trecut cu zero”, a spus Bojin.

Edilul Nicolae Robu susține că, momentan, PNL Timiș mai are zece primării din cele 16 câștigate sub sigla USL în 2012.

2 COMENTARII

  1. ba zdreantoo….noi nu avem centura…nu avem internodal…nu avem spital…nu avem stadion…nu avem….. si tu te bucuri ca mai aveti niste primarii PSD-iste???….WTF man esti nebun…suntem nebunii…sunteti nebunii care l-ati votat pe ratatul asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.