Britanicii de la Stanton Warriors , în premieră la Timişoara, într-un eveniment...

Britanicii de la Stanton Warriors , în premieră la Timişoara, într-un eveniment Electric Castle VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

stantonwarriors

Cei doi britanici care alcătuiesc proiectul Stanton Warriors vor fi prezenţi în premieră absolută în oraşul nostru sâmbătă 15 noiembrie, în cadrul unui eveniment de promovare a festivalului Electric Castle, petrecerea urmând să se desfăşoare în parcarea Iulius Mall. Nu mulţi artişti se pot lăuda cu un sunet unic şi definitoriu, dar Mark Yardley şi Dominic B, cei doi britanici, n-au nicio problemă în a fi identificaţi după sunetul lor original. După ce au înnebunit cele patru colţuri ale lumii cu stilul lor fresh, muzica lor continuă să adune cât mai multă lume pe ringul de dans. Anul 1998 a fost cel in care cei doi au reuşit să devină cunoscuţi, iar de atunci şi-au obişnuit publicul cu asocieri muzicale care mai de care mai neaşteptate, dar mereu extrem de provocatoare şi proaspete! Datorită trecutului lor eclectic, amestecând sunete tradiţionale şi undergrond house, hip hop, electro şi funk, cei doi au reuşit să creeze ceva unic la nivel mondial, şi-anume sunetul Stanton.

Totul este mixat într-o “oală” de sunete booty electro, amintind parcă lumii întregi de ce Stanton Warriors au rămas neinvinşi pe felia lor de muzică de mai bine de 10 ani! Logo-ul şi designul folosit pe materialele lor, e munca renumiţilor artişti de graffiti – SheOne şi Rough – cel de-al doilea dintre ei câştigând un premiu pentru designul creat pentru single-ul Stanton Warriors – “Da Antidote”.


Printre artiştii care au apelat la remixuri create de Stanton Warriors se numără LCD Soundsystem, Major Lazer, Daft Punk , Fatboy Slim , Azzido Da Bass, Mylo, Gorillaz, Gabrielle , Apollo 440, Chemical Brothers, The Black Eyed Peas sau M.I.A. Evenimentul de la Timişoara va vea parte de o încălzire realizată de Alex Chronic şi de un after alături de Madliquid. Biletele pentru acest eveniment costă 20 lei înainte de miezul nopţii şi 30 lei după.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.