Contre între consilierii PNL și PSD, la PRESSALERT LIVE, pe tema raidului...

Contre între consilierii PNL și PSD, la PRESSALERT LIVE, pe tema raidului DNA la Primăria Timișoara VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

ciprian jichici _ dan idolu

Consilierii locali Ciprian Jichici și Dan Idolu au fost invitați, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, unde au vorbit despre faptul că Primăria Timișoara a fost „călcată”, din nou, de procurori DNA, după ce Curtea de Conturi a descoperit o serie de nereguli. Liberalul Ciprian Jichici a încercat să-l apere pe primarul Nicolae Robu spunând că „nu cred că acum a descoperit DNA Primăria Timișoara, de foarte mulți ani, există investigații în derulare în ceea ce privește activitatea de la Primăria Timișoara, care sunt legate de administrația Ciuhandu”. Consilierul local consideră că „e foarte bine că investighează DNA”, mai ales că „eu, personal, nu risc nimic.


Fiecare om poartă răspunderea pentru activitățile pe care le desfășoară, așa cum spune și Nicolae Robu”.

Întrebat de către moderatorul emisiunii, cum s-a putut ajunge ca firma Rogera, care a fost declarată câștigătoare pentru întreținerea spațiilor verzi a trei din cele patru zone din oraș, deși a venit cu o ofertă în care unele prețuri erau mult subevaluate, consilierul local PSD Dan Idolu a ținut că precizeze că, din punctul său de vedere, de vină sunt cei care au elaborat caietele de sarcini, „cred că din primărie a plecat totul”. Pe de altă parte Ciprian Jichici consideră că „problema nu e în Primăria Timișoara, ci în altă parte. Legislația achizițiilor publice în România este făcută de niște băieți foarte deștepți, are lacune monumentale”.

În ceea ce privește răscumpărarea pasajului din Piața Victoriei de către Primăria Timișoara, Curtea de Conturi constatând că a fost plătit un preț cu 534 % mai mare decât în momentul în care municipalitatea a vândut respectivul obiectiv, Ciprian Jichici a ținut să precizeze că „dacă terenul a fost subevaluat, atunci cea mai mare problemă o are evaluatorul. Eu, Jichici, nu sunt specialist, ca și consilier local pot doar să iau de bun ce scrie undeva”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.