Pesedistul Alfred Simonis revine cu al doilea episod din „lista nerealizărilor primarului...

Pesedistul Alfred Simonis revine cu al doilea episod din „lista nerealizărilor primarului Nicolae Robu”. Cine este Agentul 001 din Primăria Timișoara

7
DISTRIBUIȚI

simonisStrategiile primarului Nicolae Robu par să se întoarcă împotriva lui. După ce acesta a brevetat apelul bilunar pe Facebook către guvernul Ponta pentru a cere bani, acum consilierul local PSD Alfred Simonis postează pe pagina sa nerealizările primarului Nicolae Robu.

„Apel bilunar către Primarul Municipiului Timisoara, Nicolae Robu. Agentul 001 din Primăria Timişoara a intrat în campanie electorală de mult timp. Şi tot de atunci a uitat că are de administrat un oraş. În 2012, s-a prezentat în faţa Dumnevoastră, a timişorenilor, cu un slogan: <Schimbarea în bine depinde de tine>. I-aţi acordat toată încrederea sperând că lucrurile se vor îndrepta şi oraşul nostru va redeveni ceea ce a fost odinioară. Acum, schimbarea în bine nu mai depinde de noi, de timişoreni, ci de Nicolae Robu.


Prea ocupat cu promovarea lui Klaus Iohannis şi cu „înjurăturile” fără temei la adresa Guvernului (principală temă de campanie electorală), Robu a uitat de schimbarea în bine. Vă reamintesc mai jos câteva dintre promisiunile nerealizate din 2012 ale candidatului Nicolae Robu”, scrie Simonis.

Lista acestuia numără următoarele nerealizări: „Construcţia sălii polivalente (Nerealizată. S-a pierdut organizarea Campionatului European de baschet feminin, termen de finalizare, iunie 2014); Construcţia subpasajului Operei (Nerealizat, deşi s-au dat la schimb terenuri de milioane de euro); Scăderea preţului gigacaloriei (Se pregăteşte să mărească preţul); Amenajarea portilor de intrare in oraş (Nerealizat, arată execrabil); Construcţia unui stadion modern de fotbal (Nerealizat, nu s-a început nici proiectul)”.

La final, Simonis promite să revină cu o listă şi mai amplă.

7 COMENTARII

  1. Alfred ciocu mic voi nu sunteti in stare nici macar unde aveti majoritatea confortabila in Consilile Locale sa schimbati viceprimari, deci PNL au valoare iar fara ei sunteti morti…..
    Vai si amar de Titu si gasca sa de hoti!

  2. Ciocoflenderul…
    Il urmaresc pe simpaticul asta… va spun sincer ca-mi place de el, acidutul. E preocupat tare de treaba altuia…stie oare proverbul cu ” cainele care moare de drum lung si prostul de grij altuia”?
    Baga mare, toarna-l pe primar!

  3. Simonis agresit afirmand ca Robu a intrat in campanie uitand ca are de administrat un oras.Bietul Robu n-a stiut niciodata ce cauta la Primarie,el credea ca Timisoara e tot un fel de complex studentesc.Ceva mai mare,asa cum e Aradul fata de Bocsig…Dar PSD eul isi merita soarta.Acum doi ani Robu si liberalii erau luminosi si inteligenti.Acum sant rai si carcotasi.A-ti dat orasul pe mana imberbului,pacat e ca suferim toti,desi doar voi a-ti merita sa traiti sub comanda lui.Simonis,turnati-va niste cenusa in cap(nu galeti cu gheata)si abia apoi sa va plangeti.Pana la implinirea penitentei suportaticomportamentul robului(intentionat cu r) si imbecilitatile unui postac gen boris.Postacule,da-ti si prenumele,este cumva Eltinsau ceva de acel gen?

  4. Am votat acidental un nedun ca Robu, Fredy rupe-I fasu da cu el de pamant ca-ijn mare mincinos, Huuu ROBU
    Nu ati observat ca Robuletu te cand s a intors din concediu de la Ibiza se comporta de parca ii tras pe.nas…..?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.