Primarul Nicolae Robu anunţă inspecţii inopinate în tramvaiele din Timişoara. Ce spune...

Primarul Nicolae Robu anunţă inspecţii inopinate în tramvaiele din Timişoara. Ce spune despre panourile de afişaj care dau rateuri

1
DISTRIBUIȚI

panou

La doi ani de mandat, primarul Nicolae Robu nu a reuşit să rezolve una din marile probleme cu care se confruntă timişorenii. Este vorba despre panourile de afişaj ale regiei care funcţionează haotic. Zi de zi în staţii, timişorenii decid să plece când văd timpii de aşteptare pentru ca mai apoi să se trezească că tramvaiele trec pe lângă ei. Mai mult, există panouri care dau rateuri monumentale (foto), după care dacă ar fi să ne luăm am crede că suntem în „anul 2000”.

Primarul spune că „situaţia nu e chiar dezastruoasă, dar prezintă disfuncţii şi acestea vor fi rezolvate.


Există situaţii în care mijloacele de transport în comun nu funcţionează la ritmul adecvat, dar acestea nu sunt regula, ci excepţia”.

Întrebat ce soluţie concretă are edilul a spus că va face în curând vizite inopinate în mijloacele de transport în comun ale RATT. Mai mult, primarul nu are un termen până la care problema va fi rezovată, dar din confortul maşinii cu şofer nu crede că problema e chiar atât de gravă.

„Ne preocupă să rezolvăm şi această problemă, dar suntem realişti şi ştim că se va doar atunci când vom avea sisteme video în fiecare mijloc de transport în comun. Tramvaiele reabilitate vor avea, dacă nu mă înşel, nouă camere video”, a conchis Robu .

1 COMENTARIU

  1. veniti odata d-le primar in tramvaiul 4…in Calea Buziasului la capat…sa vedeti cum circula,cum sta lumea in statii cate jumatate de ora,pana vine altul…cum aproape in fiecare zi se intampla cate ceva…ba curentul se ia,ba deraiaza…etc…asta se intampla de fapr cam cu toate tramvaiele din oras…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.