Restaurantul – enotecă Amphora, locul în care se nasc povești memorabile. Cum...

Restaurantul – enotecă Amphora, locul în care se nasc povești memorabile. Cum puteți fi parte a unui fusion de măiestrie culinară, vinuri nobile și artă

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii au de câteva zile un nou loc în care să își bucure spiritul și papilele gustative. Deschis în Bastionul Theresia, restaurantul – enotecă Amphora îmbogățește conceptul de bun gust oferind mult mai mult decât un loc de luat masa. Acesta este locul în care puteți descoperi cum bunul gust, noblețea vinului și povestea, se îmbină pentru a vă oferi o experiență memorabilă de fiecare dată când îi treceți pargul. Este unul dintre acele locuri unde ambianța familială, relaxată, se împletește într-un melanj perfect cu cele mai exigente și contemporane stiluri de mâncare, cu cele mai sofisticate și reputate mărci de vinuri, într-un fusion unic.

HDV_0649

E adevărat că atunci când chef Dacian Ardelean îți pune în față consommé de vită cu crutoane de parmezan, mușchi de vită cu pastă de trufe și prosciutto crudo, sau cu mere caramelizate și sos de fructe de pădure, ori piept de rață cu sos de portocale, ori piept de pui cu miere și nucă – atunci ai o senzație că viața e foarte frumoasă, că a trăi înseamnă să mănânci, să iubești și să te rogi. Exact ca în carte.

Cele mai apreciate case de vinuri românești completează meniul. De două ori pe lună, la Amphora sunt programate degustări de vin, alături de bucate potrivite, și explicații din partea unui somelier.

Café –concert în surdină, arome plăcute, lumină. Cafea stropită cu coniac

Experiența culinară de top este completată de un ambient artistic excelent, restaurant Amphora devenind astfel una dintre acele locații care spune ea însăși o poveste memorabilă, povestea unor picturi realizate de unii dintre cei mai apreciați pictori.


Pereții localului nu sunt numai impecabili în albul lor încadrat de lemn și ochiuri din cărămida vechii cetăți, ci sunt simeze pentru o expoziție retrospectivă a Taberei de Pastel Urban organizată deja de șapte ani de Fundația Rubin. Zeci de opere de artă, realizate de cei mai titrați artiști naționali, îți țin companie. Aici este locul unde toate simțurile sunt provocate, unde gustul unic al aromelor este pus în valoare de preparatele speciale, unde mirosul aromelor nobile ale vinului te poartă pe coastele însorite ale Toscanei, pe dealurile fertile ale podgoriilor românești sau în zonele viticole cu o istorie lungă ale Franței, unde privirea surprinde ipostaze artistice care complementează întregul spectacol în care tu joci rolul principal. Totul este parte a poveștii frumosului, a poveștii unei experiențe unice ridicate la rang de artă.

”Nouă ne place să trăim frumos. Am vrut să împărțim cu timișorenii frumosul nostru. Amphora a apărut din pasiunea noastră pentru vin și mâncare bună, iar tot ce ne dorim este să promovăm cultura vinului bun, a gastronomiei, a vieții de bună calitate înconjurată de frumos”, spune Roxana Cirț, managerul locului.

Deveniți și voi parte a acestei povești frumoase, călcând pragul acestei locații speciale, situate la Bastion Theresia, str. Hector nr.4, în fiecare zi de la 10:00 la 24:00, pentru a avea parte de o experiență memorabilă, în care arta bunului gust și a frumosului sunt ingredientele de bază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.