Incuboxx, din nou la un pas de deschidere. În ce stadiu sunt...

Incuboxx, din nou la un pas de deschidere. În ce stadiu sunt pregătirile anunțate de primarul Nicolae Robu

0
DISTRIBUIȚI

Veşti bune pentru afaceriştii din Timişoara şi Timiş. După ce vreme de mai multe luni a fost ţinut gol, incubatorul de afaceri Incuboxx din vecinătatea Gării de Nord îşi va deschide porţile pentru a găzdui companiile profitabile.

Primarul Nicolae a comentat că „dăm drumul acum, o să fie şedinţă de consiliu joi, unde vom vota procedura de selecţie a firmelor, şi de săptămâna viitoare dăm drumul. Se face o selecţie riguroasă a firmelor, aici nu e vorba de o simplă închiriere, ci e vorba de un centru de incubare și acccesul se face pe anumite criterii care au fost instituite”.

Nouă clădire construită de bani europeni are patru etaje și o suprafața circa 6.400 de metri pătrați.


În interiorul clădirii sunt amenjate spații pentru recepție, spații pentru birouri de preincubare, 28 pentru incubare, 24 pentru consolidare, şi două birouri „all inclusive”. Tot incinta Incuboxx mai există şi spații pentru organizarea de evenimente, sală expozițională, două săli de conferințe, trei de seminar, trei de ședințe şi spații pentru consultanță și contabilitate.

Clădirea mai găzduieşte şi o cantină, două birouri de administrație, bucătărie, sală de fitness cu dușuri. Iniţial administrarea clădirii ar fi trebuit să fie preluată de Univesitatea de Vest şi de Univesitatea Politehnica, însă cele două au declinat oferta primăriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.