Primarul Nicolae Robu, un nou atac la viceprimarul Stoia: „O vraişte peste...

Primarul Nicolae Robu, un nou atac la viceprimarul Stoia: „O vraişte peste tot pe unde a avut de lucru”

1
DISTRIBUIȚI

Mai nou, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu pierde nicio ocazie de a ataca PSD. Astăzi, la conferinţa de presă a primăriei, viceprimarul PSD Traian Stoia a fost ţinta unui nou atac.

„La ultimul plen i-am cerut domnului viceprimar Stoia şi în plenul şedinţei să îşi completeze dosarul de angajat şi în plen. Dânsul a afirmat că îşi va completa dosarul , dar că nu i-am spus. În primul rând cred că un om care ajunge în funcţia de viceprimar trebuie să ştie că atunci când ajunge în instituţie de nevoie să aibă nişte documente la dosar. I-am spus de mai multe ori şi i-am transmis în scris prin nota internă numărul 40 din 14.03.


Văzând că nici după mai bine de jumătate de an de la solicitarea scrisă la care normal nu trebuia să se ajungă tot nu şi-a completat dosarul. Am ajuns şi la a-i cere să se achite de această obligaţie în plenul consiliului local”, a spus Robu.

Edilul a distribuit presei nota trimisă către Stoia. Cât despre măsuri sau sancţiuni pentru Stoia, Robu spune că „nu ştiu, nu vreau să ajungem la lucruri de genul acesta. Este o obligaţie elementară pe care ar trebui să o achite. Nici măcar nu a făcut lucrul acesta, ce să mai vorbim de achitarea de sarcini ca şi viceprimar. O vraişte peste tot pe unde a avut de lucru”.

Primarul a mai spus că nici city managerul Sorin Drăgoi nu a avut un mai mare randament la organizarea domeniilor preluate de la Stoia, deoarece viceprimarul ar fi lăsat un mare dezastru în urma sa.

1 COMENTARIU

  1. PSD are oameni tineri foarte capabili precum Romanita,Grindeanu,Simona Teghiu..si multi altii .Eu nu inteleg de ce PSD nu alege un viceprimar tanar ,competent ,de ultima generatie cum se spune , care sa se implice in bunul mers al lucrurilor din Primarie ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.