Şeful PLR Timiş, deschis la o colaborare cu fostul coleg de partid...

Şeful PLR Timiş, deschis la o colaborare cu fostul coleg de partid şeful PNL, Nicolae Robu. Ce explicaţie are

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-485625399">

Sfârșitul campaniei electorale a dus la o relaxare a politicienilor care până nu demult erau inamici. Şeful PLR Timiş, senatorul Petru Ehegartner, a mărturisit că partidul pe care îl reprezintă este deschis la o colaborare cu PNL. Acesta a spus că „niciodată colaborarea PLR cu orice alte partide nu este exclusă. Sigur, noi am fost împotriva fuziunii cu PNL, dar colaborarea e mereu deschisă. Noi încercăm să ne păstrăm identitatea, să ne atingem obiectivele, ar trebuie să lăsăm ca lucrurile să se întâmple ciclic”.

Ehegartner a completat că „am spus colaborare, să fie foarte bine înţeles, colaborarea este o chestiune de principiu, dacă se impune pentru un proiect, asta nu înseamnă că este o chestiune de azi pe mâine, sunt lucruri care trebuiesc definite ca obiective politice de ansamblu, de cicluri politice, de chestiuni locale care ţin de alte priorităţi”.

Legat de coleborarea de la nivel local, Ehegartner spune că se poate face pentru orice proiect de interes public major în interesul cetăţenilor, din punct de vedere al investiţiilor, al creşterii ecnomice.

5 COMENTARII

  1. D-le Ehegartner, ca să colaborezi cu cineva trebuie să ai ce să pui pe masă. PLR nu are în județul Timiș nici un primar și nici un consilier local/județean.Tăriceanu a făcut o figură lamentabilă, iar dvs. ați vota cu Ponta. Credeți că se uită așa ușor?

  2. Petre, numai fi jalnic! Ai pierdut si suporta cu demnitate situatia.De intors in PNL nu mai poate fi vorba iar cei de la PSD nu va mai baga in seama.Ghinion!

  3. Tradare, tradare, tradare, de 3 ori tradare! Poate devine dl. Ehegartner, gradinarul dl. Tariceanu! Jos tradatorii, jos politicienii fara principii!

  4. Senatorul Petru Ehegartner si ai sai ,,vechii Liberali,, au mai plecat odata din PNL, satui de nedreptatile mediocrului Draganelul si smecherului Viorel Oancea (cel care a initiat in Timisoara retrocedarile de case din centru catre mafia tihaneasca!!!!) si au initiat PLD, dar dupa confiscarea de catre stolojelul-stoicka-fluturelul basistii corupti s-au reintors in PNL! Au fost repusi pe functii toti (Petru Ehegartner-Presedinte PNL Timisoara), dar au facut o MARE GRESEALA: NU AU CURATAT PNL Timis de lichelele lui draganelul (samsar de terenuri din jurul Timisoare si papagal-palavragiu ca tiganii nu au apelat la seviciile sale pt.retrocedari de case)! GHINION PETRE! PE CEI CARE NU IL LASI SA MOARA…NU te vor lasa pe tine (cu ai tai colegi PNL) SA TRAIESTI!

  5. Călin Popescu Tăriceanu cu ministrul Anton Anton si impreuna cu Petru Ehegartner l-au adus pe Robu direct sef la PNL-Timis! dar pe Robu l-a luat valul machiavelic al busoilor, draganeilor, cocenikilor, supuricilor si megind pe principiul chameleonic de la UPT: pe dusmani o sa mi fac prieteni, iar pe prieteni ii voi tine pe tuse, principiul care i-a adus 2 mandate de Rector la UPT! Robu crede ca merge si in politica! Concubinajul cu pdl: base+nutzi=cocasika; buldok=blaga; berceanu=prazilia din spania; wideanu=marmorica; fluturika=oierul de serviciu; falka=cumatrul; ostfy&popowc=aviatorii corupti dictat de frunzaverde-de-cicoare=mare e iubirea de whiski-mare si crinutul-motanelul somnoros si puturos, dar tifnos si guraliv ESTE PE DUCKA!(seamana cu concubinajul prighena-bahmu sau liss-oanna=banana!) Petru Ehegartner cu ai sai din PNL au fost maziliti chiar de Robu! pdl au taiat pensiile, alocatiile copiilor, salariile doctorilor, profesorilor, bugetarilor! pdl-ii sunt CORUPTI SI MAFIOTI neamului! dar Robu dupa ce a fost ales mare voievod in Timisoara si-a luat consilieri personali tot de la pdl, de parca PNL NU avea oameni competenti! hei Robule, vezi ca acus vin alegerile la Primaria Timisoara si muritorii de rand din PNL si Timisoara STIU de toate aceste manevre-metehne machivelice ale tale care te vor costa scump! ASA ca negocierile cu PLR-Ehegartner au fost initiate chiar de ai lui Robu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.