Vrei să locuiești la Muzeul Satului? Iată ce condiții trebuie să îndeplinești...

Vrei să locuiești la Muzeul Satului? Iată ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a trăi într-o casă tradițională

0
DISTRIBUIȚI

Muzeul Satului mai face un pas înainte în implementarea proiectului Muzeul Viu al Satului Bănățean, Csongrad – Timiș, Tradiție și Multiculturalitate. Mai exact, conducerea muzeului a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că proiectul a ajuns la faza angajării personalului. Data la care vor înscrierile pentru concurs va fi anunţată la începutul săptămânii viitoare. Până atunci, muzeul a publicat fişa postului pentru viitorii angajaţi.

Conform documentului emis de muzeu, „constituie un avantaj studiile liceale cu diplomă sau universitare cu licență, perfecţionarea permanentă (generală şi de specialitate) şi unoaşterea unei limbi de circulaţie internaţională şi a uneia din limbile: maghiară, germană, sârbă”.


Legat de experienţă, „aplicanţii trebuie să aibă experienţă/aptitudini privind modul de viaţă din mediul rural tradiţional: cultivarea unei grădini de zarzavat, îngrijirea animalelor din gospodărie, pregătirea hranei”.

Practic,se caută patru familii de etnie română, maghiară, germană și sârbă, a căror muncă va consta din a locui permanent la Muzeul Satului.

Proiectul Muzeul Viu al Satului Bănăţean, Csongrad – Timiş, Tradiţie şi Multiculturalitate este finanţat deUniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanţarea naţională a celor doua state membre participante în program, Ungaria şi România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.