Primarul Nicolae Robu, contrazis de colegul de partid, Corneliu Dobriţoiu. Cum vede...

Primarul Nicolae Robu, contrazis de colegul de partid, Corneliu Dobriţoiu. Cum vede acesta procesul de unificare a dreptei

0
DISTRIBUIȚI

Recent primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a făcut, în calitatea sa de şef al PNL Timiş, un apel la unificarea dreptei. Declaraţiile edilului au fost peluate de posturile naţionale şi au avut ca scop obţinerea unui număr mai mare de voturi pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis, în turul doi al alegerilor prezindeţiale, prin mobilizarea electoratului Elenei Udrea, al Monicăi Macovei şi al lui Călin Popescu Tăriceanu.

Prezent la Timişoara pentru a avea o întâlnire cu cadre militare în rezervă, prilej cu care a susţinut şi o conferinţă de presă, Președintele Comisiei de Apărare din Senatul României, Corneliu Dobrițoiu, a comentat vizavi de apelul făcut de Nicolae Robu.

„Procesul de unificare a dreptei ar trebui să se desfăşoare în timp dând posibilitatea fiecărui partid să aibă o imagine clară despre unde merge şi de unde vine.


Procesul de unificare a dreptei este necesar. Dacă s-ar unifica dreapta, inclusiv migrația politică ar înceta. Acesta este un flagel care a dăunat mult climatului vieții politice din România. Unii oameni se uită cu scepticism la acest demers şi comentează despre ceea ce a făcut PDL. Trebuie să găsim resurse, să construim ceva pe dreapta. Dreapta trebuie unită, dar acest proces trebuie bine calibrat să fie transparent, pentru ca oamenii să înțeleagă ce e acest proces”, a spus Dobriţoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.