Concurs internațional de… tăiat porcul, în Timiș. Cine va primi o parte...

Concurs internațional de… tăiat porcul, în Timiș. Cine va primi o parte din produse, la final FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1709351847">

Pentru al 14-lea an consecutiv, la Jimbolia, gospodarii bănățeni din România, Serbia și Ungaria celebrează Sărbătoarea de Ignat, printr-un concurs tradițional de tăiat porcul.

Azi dimineață la ora 7.00 măcelarii aveau deja cuțitele pregătite. Participanţii îşi demonstrează măiestria la sediul Expo Ripensis din orașul timișean, iar fiecare echipă intră cu minim trei preparate la concursul preparatelor tradiționale.

La final, o parte din preparatele pregătite vor fi trimise către Centrul de copii „Sfântul Francisc” din Jimbolia, Centrul de zi pentru persoane cu dizabilităţi „Nu mă uita”, Spitalul orăşenesc „Dr. Karl Diel “ Jimbolia şi Căminul de persoane vârstnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.