Decizia Tribunalului Bucureşti în cazul consilierului judeţean Marcel Mihoc şi a celorlalţi...

Decizia Tribunalului Bucureşti în cazul consilierului judeţean Marcel Mihoc şi a celorlalţi reţinuţi din lotul Bojin

4
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Bucureşti s-a pronunţat, azi noapte, după ore de audieri, asupra solicitării DNA de arestare a consilierului judeţean Marcel Mihoc, consilier judeţean, a omului de afaceri George Didilă, a directorului de la CFR Călători SA, Teodor Gavriş, a consilierului în cadrul Corpului de Control al Directoratului – Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA şi a lui Daniel Cosmineanu, şef birou aprovizionare la depoul Cluj în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, este cercetat în libertate sub control judiciar, Fostul secretar general al PSD Timiş, Marcel Mihoc, este acuzat de 17 infracţiuni de instigare la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit; o infracţiune săvârşită în formă continuată de instigare la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit (patru acte materiale) şi 13 treisprezece infracţiuni de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.


Cei 17 primari din Timiş, care sunt suspecţi în dosar, au declarat în faţa anchetatorilor că Mihoc era cel care recomanda firmele lui Didilă şi că depozitarea sculelor se făcea la firma consilierului judeţean. Tribunalul Bucureşti a decis, după audieri, arestarea lui Marcel Mihoc şi a celorlalţi inculpaţi pe 30 de zile, decizia nefiind definitivă. 

4 COMENTARII

  1. pacat ca sunt arestati cei din plan secund, iar creierul actiunii este liber sub control judiciar si se impauneaza ca nu a abuzat de functie.

  2. Sper ca DEPUTATUL ROMANIEI samartinean cornel mircea sa primeasca cel putin 10 ani de parnaie !!!Dosarul „Aeroportul” s-a prafuit domnilor judecatori,procurori din Timisoara,au trecut peste 1.000(unamie)zile !!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Hoti, banditi, criminali, care probabil sint si mindri de „pozitiile” cucerite! De aceea a ajuns Romania in aceasta mizerie si saracie, iar multi din cetatenii ei sub pamint!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.