Accident GRAV lângă Timișoara: o mașină cu cinci persoane s-a dat peste...

Accident GRAV lângă Timișoara: o mașină cu cinci persoane s-a dat peste cap. Vezi care au fost urmările FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1637802156">

Un grav accident de circulație s-a produs la intrarea în localitatea Albina, la 15 kilometri de Timișoara, în jurul orei 16.20. O șoferiță care venea de la Nițchidorf a pierdut controlul volanului, mașina atins o buturugă care se afla la marginea drumului, a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat.

În automobil, un Renault Clio Symbol, se aflau cinci persoane care veneau de la o înmormântare. Trei dintre pasageri au primit îngrijiri medicale în ambulanțele sosite la fața locului și au fost transportați la spital.

„Un conducător auto care se deplasa din direcția Buziaș spre direcția Timișoara, la intrare în localitatea Albina pe DJ592 a lovit un ciot care se afla pe marginea drumului, fapt ce a dus la pierderea direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului au rezultat trei victime. Două persoane au fost rănite grav, iar una dintre ele a fost rănită ușor. Aceastea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Ionuț Bocancea de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

(Angela Novăcescu)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.